Jenkei Dániel, 2015.01.28. | Kézilabda

Beszámoló juniorcsapatunk Kispest elleni edzőmeccséről.

Vasas – Kispest NKK 32-25 (16-15)
Vasas: Márity (kapus) Ágoston 4, Jávorszky 9, Keszthelyi 2, Laki 7, Horváth 1, Halász Csere: Dóczi 5, Kindlik, Kovács 1, Magos, Szabó, Szatmári 3.

Kedden a felnőttcsapatok mérkőzése előtt a junioroknál is felkészülési találkozót vívót egymással a Kispest és a Vasas. Előzetesen nagy csatára volt kilátás, hiszen a bajnokság során egy rendkívül izgalmas és kiélezett találkozón egy góllal a kispestiek nyertek, ezúttal azonban máshogy alakult az eredmény, végig vezetve magabiztos sikert arattunk.

Győrffy Sándor vezetőedző értékelése:
- Hullámzó mérkőzést vívtunk, melyen a jó támadásainknak köszönhetően hamar előnyre tudtunk szert tenni, de a kispestiek sem adták olcsón a bőrüket, többször felzárkóztak egy gólra. Aztán amint a védekezésünk keményebb lett, onnantól kezdve az előnyünk is egyre jobban gyarapodott, s végül megérdemelten, hét góllal nyerni tudtunk. A lányok végig felszabadultan játszottak, hátul védekezésben meg tudtuk lepni ellenfelünket, a támadásokban pedig egyénileg nyújtottunk jó teljesítményeket. Örömteli volt, hogy végre nemcsak a sablonokat játszottuk, hanem tudtunk váratlanokat is húzni. Ez mindenféleképpen bizakodásra adhat okot, hiszen ősszel a támadásbefejezéseinkkel gondok akadtak. A hét folyamán, pénteken még egy edzőmeccset játsszunk a Borbás Rita által edzett serdülő fiú csapattal, ahol a keményebb védekezést gyakorolhatjuk. Utána már százszázalékosan a tavaszi rajtra koncentrálnunk, a bajnokságban a dobogó elérése a célunk.


Hirdetések