Jenkei András, 2015.01.24. | Labdarúgás

Újabb NB III-as ellenfelet győzött le jó játékkal a Vasas.

Vasas - Dorog 5:0 (4:0)
Fáy utca, 150 néző

Vasas, I. félidő: Hermány - Görgényi, Grúz, Debreceni, Hangya - Gál, Nagy T., Lázok - Nagy D., Ádám, Remili.
Vasas, II. félidő:  Németh G. - Preklet, Kiss B., Tamás, Madarász Á. - Hajdú, Kovács D., Czvitkovics - Ferenczi, Murka, Menyhárt.

Gólszerzők: Remili 2 (41., 43. 11-esből), Ádám (20.), Grúz (33.), Ferenczi (62.).

A felkészülés harmadik hetének végén lejátszott gyakorló mérkőzésen is hű maradt az eddigiekhez Szanyó Károly vezetőedző, aki szünetben ezúttal is teljes sort cserélt. Mire azonban erre sor került, már négyszer zördült meg az ellenfél kapusának hálója. Motivált játékkal, amelynek fontos jellemzője volt az agresszív letámadás, kapujukhoz szögeztük a dorogiakat, és a hatékonysággal sem volt gond. Az "első sorban" egyébként két új szerzemény, Debreceni András és Hangya Szilveszter is helyet kapott, akik gond nélkül vették fel a többiek ritmusát.

A második játékrészben sem változott a játék képe, egyre másra vezettük támadásainkat, ebben a negyvenöt percben azonban csak a rutinos Ferenczi tudta bevenni (fejjel) az ellenfél kapuját. Szerepet kapott két tizenéves tehetség, Kovács Dávid és Murka Benedek, akik nagyon jól feltalálták magukat, igaz Kovács már egy héttel korábban a dabasiak ellen is gyűjthette a tapsztalatokat.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Jövő héten az edzőtáborban három mérkőzés is vár a mieinkre, amelyek az eddigieknél komolyabb erőpróbának igérkeznek. Játszunk a hozzánk hasonlóan másodosztályú soproniakkal, szombaton pedig az NB I-es Pakssal.


Hirdetések