Jenkei András, 2015.01.19. | Röplabda

Sima győzelemmel nyitotta a 2015-ös év tétmérkőzéseinek sorát a Vasas Óbuda.

MTK Budapest – Vasas Óbuda 0:3 (-16, -23, -18)
Városmajor, 200 néző.

Vezette: Pőcze, Stefik.

MTK: Horváth V. 3, Hackl 9, Lutter E. 4, Molnár A. 6, Dégi 9, Bleicher R. 1. Csere: Tímár (libero), Nagy F., Szalma 6, Szabó L. 2, Bleicher N. 1.

Vasas Óbuda: Miklai 14, Tálas 3, Vacsi 8, Szombathelyi Sz. 13, Háfra 11, Bodovics 7. Csere: Lévai (libero), Chrobot. 

Jókay Zoltán távollétében másodedzőnk, Buday Balázs vezetésével kezdte meg a 2015-ös évet az MTK Budapest otthonában női röplabdacsapatunk, a Vasas Óbuda. A mérkőzés első játszmája magabiztos játékot hozott, Miklai Zsanett és Vacsi Evelin pontjainak köszönhetően hamar meglépett együttesünk, a kezdeti előny pedig kitartott a szett végéig.

 

A második felvonást egyértelműen a kék-fehérek kezdték jobban, a szett derekán már hét ponttal is vezettek, ám Háfra Dominika bombáinak köszönhetően felzárkóztak a mieink, majd a vezetést is átvették. Szépen dolgozott csapatunk, melynek eredményeképp két szettlabdához jutottunk, a játszma végül egy széles hazai ütéssel ért véget. 

A harmadik szettre sem változott a játék képe, továbbra is a Vasas Óbuda dominált. Szombathelyi Szandra becsatlakozott Háfra mellé a pontgyártásba, Tálas Zsuzsanna pedig szépen osztotta el a labdákat, így komoly előnybe kerültek a mieink. A végjáték során Buday Balázs lehetőséget adott saját nevelésű ütőnknek, Chrobot Noéminek, aki átesett a tűzkeresztségen, és hivatalos mérkőzésen is debütált a klub felnőtt csapatában. Az utolsó percekben zárkózott ugyan az MTK, de szorossá tenni már nem tudták a harmadik játszmát, csapatunk így magabiztos győzelemmel kezdte a 2015-ös esztendőt.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!
;                                       


Hirdetések