Jenkei András, 2014.12.20. | Röplabda

A 2014-es esztendő utolsó tétmérkőzésén a Vasas Óbuda fölényesen múlta felül a TF gárdáját.

Vasas Óbuda – Aluprof-TF 3:0 (14, 23, 17)
Folyondár utca, 200 néző.

Vezette: Kiss Z., Szabó Zs.

Vasas Óbuda: Miklai 21, Tálas 9, Pekárik 3, Vacsi 6, Szombathelyi Sz. 6, Háfra 10. Csere: Lévai, Tóth A. (liberók), Ludmán, Bodovics 1, Villám 1, Durst.
Vezetőedző: Jókay Zoltán.

TF: Guncseva 4, Czina 1, Szabó A. 9, Takács B. 6, Gyimes 4, Török 8. Csere: Kötél (libero), Lueff, Trivunic 1.
Vezetőedző: Gubik János. 

A mérkőzést megelőzően a Vasas Sport Club elnöke, Markovits László a klub nevében, míg Kálmán Zoltán a szurkolók képviseletében köszöntötte a héten az év terem-, illetve strandröplabda játékosának választott Tálas Zsuzsannát és Szombathelyi Szandrát.

Tálas az első szettben kiváló játékkal hálálta meg a gesztust, csapatkapitányunk vezérletével nagyon magabiztosan kezdte a találkozót együttesünk. A szett második felében már tíz pontosra nőtt a különbség a két csapat között, a játszmát könnyedén húzták be a mieink.

A második felvonásra felszívta magát a vendégcsapat, a végjátékig szépen tartották magukat, ám ekkor érkezett az elmúlt hetekben remek formába lendülő Miklai Zsanett, és hátsósoros támadásaival eldöntötte a szettet. A szorosan elveszített második játszma végképp letörte ellenfelünk önbizalmát, a harmadik játszma első felében gyakorlatilag ellenállás nélkül játszhatott csapatunk. Ennek eredményeképp szép számú szurkolótáborunk a mérkőzés során másodszor is kiszámolhatta a TF-et, Jókay Zoltán pedig lehetőséget adhatott cserejátékosainak is. A fiatalok szépen szálltak be a mérkőzésbe, a vendégek erejéből pedig már csak zárkózásra futotta, csapatunk így magabiztos győzelemmel zárta a 2014-es évet. 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 


Hirdetések