Jenkei András, 2014.12.11. | Röplabda

A Vasas Óbuda könnyed győzelemmel teljesítette a kupanegyeddöntő első felvonását.

Vasas Óbuda – MVSC-MISI 3-0 (17, 7, 20)
Folyondár utca, 50 néző.

Vezette: Horváth M., Stefik.

Vasas Óbuda: Miklai 5, Tálas 6, Vacsi 7, Háfra 15, Villám 9, Bodovics 9. Csere: Lévai (libero), Ludmán 3, Durst 1, Pekárik 3.
Vezetőedző: Jókay Zoltán

Miskolc: Szabó B., Bertók 4, Kiss E. 4, Kovács E. 8, Csarkó 6, Sitkey 4. Csere: Kundrák (libero), Kocsis.
Vezetőedző: Toma Sándor

A Budaörs elleni, visszafogottabb teljesítmény után Jókay Zoltán ellentmondást nem tűrően jelezte, a hétközi kupamérkőzésen sokkal többet vár csapatától. A lányok ennek megfelelően már az első percektől kezdve mindent beleadtak, a Miskolc csak az első technikai szünetig tudta tartani magát. Tálas Zsuzsanna gyönyörűen osztotta szét a labdákat ütői között, a magabiztosan megnyert első játszma után mind a hat játékosunk három-négy pontot jegyzett. 

A második szett első fele fiatal reménységünk, Villám Lilla támadásairól szólt, majd Háfra Dominika vette át a stafétát, miután zsinórban tizenegy nyitásával, köztük négy szép ász szervájával eldöntötte a játszmát. A harmadik felvonásra Jókay Zoltán lehetőséget adott cserejátékosainak is, akik szintén hozzátették a magukét a győzelemhez. Az utolsó percekben zárkózott ugyan a Miskolc, a mieink sikeréhez nem férhetett kétség. 

A visszavágót jövő hét szerdán, Miskolcon rendezik, ám addig még vár csapatunkra egy Gödöllő elleni, idegenbeli rangadó is az NB I keretein belül, vasárnap este. 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések