Jenkei András, 2014.12.08. | Klub

Hagyományteremtő karácsonyi rendezvényre került sor a Vasas Gyerek Programban szereplő fiatalok számára.

A pasaréti Kovács Pál Vívócsarnokban tartott évzáró eseményen komoly tömeg gyűlt össze, ami nem is csoda, hiszen a júliusban 104 gyermekkel induló Vasas Gyerek Programnak – hála az anyaegyesületen és a nagyköveteken túl folyamatosan csatlakozó új támogatóknak – immár 122 tagja van. 
Jelen pillanatban tehát ennyi családnak nyújt segítséget a program azzal, hogy díjmentes sportolást biztosít a Vasasban.

Az évzáró rendezvényen több meglepetés is várt a gyerekekre, akik talán az ajándékcsomagnál vagy a program hivatalos pólójánál is jobban örültek a két vasasos olimpiai bajnoknak, Szilágyi Áronnak és dr. Steinmetz Ádámnak, akikkel lehetőségük nyílt beszélgetni a sportról, a sikerekről, a tanulásról, vagy éppen arról, hogy milyen fontos a jó közösség egy klubon belül. 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Az esemény végén Markovits László klubelnök köszönetet mondott a támogatóknak, köztük Farkas Györgynek, aki a karácsonyi rendezvény megtartásához kiemelten járult hozzá, majd reményét fejezte ki, hogy 2020-ig évről-évre egyre több családnak nyújthat támogatást a klub, a Vasas Gyerek Programon keresztül. Letölthető csoportkép

 


Hirdetések