Jenkei András, 2014.12.08. | Röplabda

Budaörsön javított heti mérlegén, a még mindig tartalékos Vasas Óbuda.

Budaörsi DSE - Vasas Óbuda 0:3 (-19, -22, -20)
Budaörs

Vezette: Csikós, Nagy L.

Budaörs: Kolada 12, Farkas 3, Rácz 9, Gőczi 2, Szabó K. 4, Imreh 10. Csere: Deli-Germann (libero), Schumicky, Kiss V. 1, Szoboszlai 1.
Vezetőedző: Ratimorszky Károly

Vasas Óbuda: Háfra 3, Bodovics 8, Miklai 15, Tálas 4, Vacsi 6, Villám 8. Csere. Tóth A., Lévai (liberók), Durst 1, Ludmán 3, Pekárik 2.
Vezetőedző: Jókay Zoltán

A tabella utolsó előtti helyén álló, újonc Budaörs otthonába egyértelműen három pontért utaztak a mieink. Szombathelyi Szandra továbbra sem állhatott Jókay Zoltán rendelkezésére, így a felállás nem változott a Békéscsaba elleni rangadóhoz képest. A találkozót kimondottan rosszul kezdte együttesünk, a hazaiak sokáig vezettek, csak a végjátékra fordulva tudtunk egalizálni Vacsi Evelin szép pontját követően. Innentől kezdve azonban egy sebességfokozattal feljebb váltott csapatunk, így megszereztük a vezetést.
A második játszmában fiataljainknak, Durst Annának és Ludmán Rékának is lehetőséget adott Jókay Zoltán, valamint Pekárik Eszter is visszatért betegségét követően. Továbbra sem játszottak igazán meggyőzően a mieink, ám ennek ellenére sem forgott veszélyben az újabb részsiker.
A harmadik szettre visszatért a pályára Tálas Zsuzsanna és Miklai Zsanett is, ellenfelünktől pedig épp feladónk remek nyitássorozatát követően tudtunk meglépni. Az utolsó percekben zárkózott a Budaörs, de csapatunk végül ezt a játszmát sem engedte ki kezei közül. A vártnál nehezebben ugyan, de behúzták a kötelező győzelmet a lányok, így holnaptól már a Magyar Kupa negyeddöntőjére koncentrálhatnak, ahol a Miskolc lesz az ellenfél.
A párharc első mérkőzését szerda este hat órától a Folyondár utcában rendezik.

 


Hirdetések