Jenkei András, 2014.11.29. | Kézilabda

Szorosabb első játékrész után magabiztos győzelmet arattak a Vasas kézilabdázói.

Vasas – DVSC-TVP-Aquaticum II 36:31 (17:16)
Fáy utca, 250 néző.

Vezette: Driszku, Ónodi.

Vasas: Fekete D. – Rózsa, Katona 3, Kucsera-Tápai 8, Barczi 5, Tóth B. 1, Lyngby 3, Csere: Komsa K., Sütő 3, Németh N. 4, Oláh N. 1, Komsa N., Nagy I. 7, Forgács Sz., Tzintzis  (kapus).
Vezetőedző: Varga Márta

A DVSC második csapata meglepte, az eddigiekben megszokottaktól eltérőn kevésbé szigorúan védekező csapatunkat, és az első félidő egyes szakaszaiban jelentős előnyre is szert tettek a vendégek. Kucsera-Tapai Szabina révén csak két perccel a vége előtt egyenlítettünk, aztán a lefújás előtt ugyancsak az ő találatával, a vezetést is átvettük.

A második félidőben teljes sort cserél Varga Márta, ekkor főleg Nagy Izabella és Barczi Annamária játszott eredményesen, Németh Nedda pedig jól irányított, volt hogy kilenc góllal is elhúztunk. A vendégek az utolsó percekben szerzett három találatukkal tudták csak kozmetikázni az eredményt.

Varga Márta vezetőedző:
- Támadásban nem igazán volt gond, ám amikor könnyedén szerezzük a gólokat, hajlamosak vagyunk elfeledkezni a védekezésről. Ez az első félidőben volt különösen így, a másodikra valamit javult a helyzet, ám a kitűzött cél, hogy húsz körül tartsuk az ellenfelet hamar reménytelenné vált. Megtettük amit kellett, mienk a két pont, a jövő heti Nyíradony elleni rangadón viszont biztos, hogy jobban kell majd figyelni, de szerintem ezt a lányok maguktól is tudják.


Hirdetések