, 2014.11.24. | Vízilabda

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság – 9. forduló:

Pécsi Sport Nonprofit Zrt. – Vasas Sport Club 13-10

Vasas SC gólszerzői: Kovács Norbert 4, Sóvári Gergely 2, Fodor Richard 2, Varga Szabolcs 1, Kopa Miklós Áron 1

Fodor Rajmund értékelése: Rossz szokásosunkhoz híven az első negyedben ismét beragadtunk, öt gólt kaptunk. Úgy látszik, ez tendencia, hogy a mérkőzés elején nem tudunk eléggé koncentrálni. Túl nagy előnyt adtunk ellenfelünknek, próbáltunk kapaszkodni és tisztességesen helytállni, ami az első negyedet leszámítva nagyjából sikerült is. Nem gondolom, hogy ez a Pécs jobb csapat nálunk, de a mérkőzések elején nem hittük el, hogy győzhetünk. Mindezek ellenére az utolsó három negyedben mutatott játékkal elégedett lehetek, de a jövőben tovább kell dolgoznunk azon, hogy az első perctől kezdve ott legyünk fejben. A bajnokság nagyon kiegyenlített bárki legyőzhet bárkit, reálisan az első négybe odaérhetnénk. Remélem előbb vagy utóbb a rengeteg befektetett munkának számszerűen is meg lesz az eredménye, hiszen az eddig mutatottaknál sokkal jobbak vagyunk és ezt be is fogjuk bizonyítani.


Fiú Serdülő Országos Bajnokság – 9. forduló:

Pécsi Sport Nonprofit Zrt. – Vasas Sport Club 7-14

Vasas SC gólszerzői: Fazekas Gergő 4, Bencz Rolf 3, Fodor Richard 3, Erdész Ádám 1, Kardos Benedek 1, Korom Tibor 1, Jansik András 1

Plézer János értékelése: Négy meghatározó játékosom nélkül kissé megfogyatkozva álltunk ki a Pécs ellen. A korai kezdés kicsit rányomta a bélyegét a játékunkra, ennek ellenére az első félidőt 5-2-re hoztuk. A háromgólos vezetés tudatában flegmává váltunk, amit a hazaiak kihasználtak és 5-4-re felzárkóztak.  Időt kértem, mert rendet kellett tennem a fejekben. A fejmosás hatott, zsinórban hat gólt lőttünk. Összességében elégedett vagyok a látottakkal, mert ilyen felforgatott összeállításban még nem játszottunk – remélem nem is fogunk-. A mérkőzésen mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni, mindenki helytállt, de jó pár gól azért bennünk maradt.  


Fiú Gyermek Országos Bajnokság – 9. forduló:

Pécsi Sport Nonprofit Zrt. – Vasas Sport Club 6-24 (0-7, 2-7, 2-3, 2-7)

Vasas SC gólszerzői: Csorba Tamás 7, Konarik Ákos 6, Hrisztov Gábor 3, Kállay Kristóf 2, Maschefszky Etele 2, Péter Levente 2, Békési Roland 2

Dodog Szabolcs értékelése: A bajnokság egyik leggyengébb csapatával játszottunk, sajnos a pécsiek nagyon kilógnak az OGYB-ből. Egy ilyen mérkőzésen mindig nehéz százszázalékosan koncentrálni, most is vétettünk olyan hibákat, amik elkerülhetőek lettek volna. Egy edző soha sem lehet elégedett, most sem vagyok az, de gratulálom csapatomnak a győzelemhez. Az elmúlt hetek vereségei után ez a siker erőt kell, hogy adjon nekünk. A következő fordulóban a tatabányaiakkal fogunk egy kemény mérkőzést játszani, ezért a kulcsjátékosaimat – az elsőszámú kapusunkkal az élen – már most próbáltam pihentetni.

 


Hirdetések