Jenkei András, 2014.11.20. | Röplabda

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Budapest bajnokságban szereplő Kertvárosi SE együttesével mérkőzött meg csapatunk.

Kertvárosi SE – Vasas Óbuda 0:3 (-9, -12, -17)
Sashalom
Vezette: Gyulai, dr. Árpás

Vasas Óbuda: Szombathelyi Sz. 15, Vacsi 7, Tálas 1, Miklai 7, Háfra 6, Bodovics 12. Csere: Tóth A., Lévai (liberók), Villám L. 5, Ludmán 2, Durst.

A mérkőzést kissé dekoncentráltan kezdte együttesünk, ám a kezdeti figyelmetlenségeket követően könnyedén fordítottak a mieink. Háfra Dominika zsinórban tizenhétszer nyithatott, a játszmát végül tizenhat pontos különbséggel nyerte csapatunk.
A folytatásra ugyan javult a hazaiak teljesítménye, ám szorossá így sem tudták tenni a játszmát. Jókay Zoltán fokozatosan pályára küldte fiatal cserejátékosait, Durst Anna és Villám Lilla pedig kimondottan jó teljesítménnyel hálálta meg a bizalmat. Bodovics Hanna kiváló nyitásait követően nagyon meglépett csapatunk, a szett végére ismét több, mint tíz egységre nőtt a különbség a két együttes között. 
A harmadik szett során az elfogadható szint alá süllyedt nyitásfogadásunk hatékonysága, ám ezt ellenfelünk nem tudta kihasználni, a kertvárosiak is rengeteg hibát ejtettek, így a játszmát, és ezzel a mérkőzést is simán nyerte együttesünk. 

 

 


Hirdetések