, 2014.11.17. | Vízilabda

Országos Ifjúsági Bajnokság - 8. forduló
Vasas SC – BVSC Zugló 7-12 (0-4, 3-5, 1-2, 3-1)

Vasas SC gólszerzői: Vági János Dániel 2, Sárközi Viktor 1, Kovács Norbert 1, Kopa Miklós Áron 1, Kiss Kristóf Szeif 1, Tóth Zsombor 1

Fodor Rajmund értékelése:

Nem kezdtünk jól, BVSC villámgyorsan négygólos előnyre tett szert. Hiába kezdtük el a felkapaszkodást egy fegyelmezetlenség után csere nélküli négyperces kiállítást kaptunk, ami abszolút jogos volt. Ez véglegesen megpecsételte a sorsunkat. Az emberhátrányban és a mérkőzés további részében méltóságteljesen helytálltunk, helyenként jól játszottunk, de ez az eredményen már nem változtatott. Furán hangzik, de egy találkozón belül két mérkőzést játszottunk. Próbáljuk javítgatni azokat a dolgokat, amik eddig nem mentek, de sajnos ez az ősz sajnos már csak ilyen. Úgy gondolom, hogy az a sok munka, amit a fiúk rendre elvégeznek előbb vagy utóbb be fog érni, tavaszra még egységesebbek, még jobbak leszünk.


Országos Serdülő Bajnokság - 8. forduló
Vasas SC – BVSC Zugló 10-5 (3-1, 4-1, 1-0, 2-3)

Vasas SC gólszerzői: Bencz Rolf 3, Korom Tibor 2, Kardos Benedek 1, Burián Gergely 1, Jansik András 1, Fodor Richárd 1, Sólyom Botond 1

Plézer János értékelése:

Jól kezdve, magabiztosan játszottunk a félidőig (7-2). Az első két negyed játékával maximálisan elégedett vagyok, főleg azzal, hogy csak két gólt kaptunk, ami rendkívül jó. A biztos vezetés tudatában a fiúk kicsit könnyebbre vették a figurát, a második félidőben, ami 3-3-as döntetlennel zárul. Pozitív hétvégét zártunk, ami nagy lökést ad nekünk a továbbiakra.  A mai nappal egy három hetes kemény periódust kezdünk meg, amelynek a csúcspontja a KSI elleni rangadó lesz. Nagyon sok edzés vár a fiúkra, a következő két mérkőzésre nem is készülünk külön, a Pécs és a Tatabánya ellen. Remélhetőleg a következő hetekben végre teljes kerettel fogunk tudunk készülni.  Egyszer jó lenne, ha nem az orvosok állítanák össze a csapatot, hanem én.


Országos Gyermek Bajnokság - 8. forduló
Vasas SC – BVSC-Zugló 8-15 (1-4, 0-4, 2-6, 5-1)

Vasas SC gólszerzői: Konarik Ákos 3, Csorba Tamás 2, Kállay Kristóf 2, Hrisztov Gábor 1

Dodog Szabolcs értékelése:

Sajnos továbbra is a centerünk nélkül játszottunk, amit nagyon megérez a csapat. Nem tartottuk be a taktikai utasításokat, a héten sokat gyakoroltuk a center nélküli játékot, de a mérkőzésen ebből semmit sem valósítottunk meg. Nehezen állt össze a védekezésünk, nem sikerült az ellenfél centerét semlegesíteni, aki sorra lőtte a gólokat. A BVSC jó csapat, de nincs ekkora különbség a két együttes között. A mérkőzés után levontuk a megfelelő következtetéseket. Készülünk tovább, és remélhetőleg a hétvégi Pécs elleni mérkőzésen újult erővel és teljes kerettel tudunk vízbe szállni.

 


Hirdetések