Jenkei András, 2014.11.06. | Kézilabda

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében az elsőosztályú MTK-t fogadta a Vasas a Fáy utcában.

Vasas - MTK-Budapest 25-41 (10-23)
Fáy utca, 200 néző.

Vezette:Tomecskó-Hunyadi, Unyatinszki

Vasas: Tzintzis - Rózsa V., Katona 1, Oláh N. 6, Barczi 3, Tóth B., Butt, Csere: Borbás 2, Sütő, Komsa K. 1, Lyngby, Németh N. 5, Kucsera-Tápai 5, Nagy I. 2, Ködmön, Fekete D. (kapus).
Vezetőedző: Varga Márta

Meccs előtti vágyainkban egy szoros kupamérkőzést vetítettünk előre az NB I jelenlegi utolsó előttije és az NB I/B  negyedik helyezettje között.

Ebből aztán nem lett semmi, az MTK csapata kék-fehér cunamiként söpört végig rajtunk a mérkőzés elején, tíz perc alatt tízet dobtak, mi pedig csak egyet, így innentől kezdve maximum a tisztes helytállás lehetett a cél. Szerda este ez is csak hellye-közzel sikerült, hiszen már a szünetben is tizenhárom volt közte, végül pedig nem úsztuk meg negyven gól alatt.

Izgalmakra tehát nem nagyon volt ok, ezt jól példázza, hogy a lelátón helyet foglaló utánpótlás játékosok is akkor jöttek csak igazán lázba, amikor az Éjjel-Nappal Budapest című reality egyik főszereplője helyet foglalt a nézőtéren...

Ha már reality, bízzunk benne, hogy nem ez a valós különbség a két csapat között, függetlenül attól, hogy a támadójátékunk nagyjából rendben volt. Erről elsősorban a Kucsera-Tápai Szabina, Németh Nedda, Oláh Nóra trió tett a második félidőben.

A Magyar Kupa tehát az idei szezonra véget ért csapatunk számára, mostantól már tényleg csak a bajnokikra kell koncentrálni. 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések