Jenkei András, 2014.11.02. | Kézilabda

A Vasas kézilabdázói a némileg szokatlan déli kezdési időpontban is fölényesen múlták felül ellenfelüket.

Vasas - Szeged SC 36:23 (22:8)
Fáy utca, 300 néző.

Vezette: Bíró, Herbák

Vasas: Tzintzis - Rózsa V. 7, Katona 8, Oláh N. 1, Barczi 3, Tóth B. 2, Butt 1, Csere: Sütő 2, Komsa K. 2, Lyngby 3, Németh N., Tápai 5, Ködmön 1, Komsa N. 1, Fekete D. (kapus).
Vezetőedző: Varga Márta

Nem éppen zavaró körülményektől mentesen készült Varga Márta együttese a szegediek elleni bajnokira, hiszen betegségek (Barczi Annamária, Borbás Rita, Németh Nedda), kisebb sérülés (Nagy Izabella) hátráltatták  a munkát. A kitűzött cél ennek ellenére sem változott, önbizalomnövelő játékot és győzelmet várt el a vezetőedző tanítványaitól.

A lányok a mérkőzés első felében mindenképpen betartották az utasítást, hiszen számos labdaszerzéssel, gyors lerohanásokkal, valósággal szétzilálták a fiatal szegedi együttest. Jelentős, tizennégygólos különbség alakult ki a két csapat között a  félidőre.

A folytatásban már sűrűn cserélt szakvezetőnk, a vendégek pedig védekezési módot váltottak. Lassult a tempó, kiegyenlítetté vált a játék, felváltva születtek a gólok a két oldalon, ám magabizos győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Szerdán az elsőosztályú MTK-t fogadjuk Magyar Kupa meccsen a Fáy utcában, az a találkozó minden bizonnyal jóval nagyobb izgalmakat tartogat majd a Vasas-függők számára.


Hirdetések