, 2014.11.01. | Kézilabda

A terem elfoglaltsága miatt, szombat délelőtt került megrendezése a Vasas - Szeged junior NBI/B mérkőzés, melyen a mieink nehézkes kezdés után végül hétgólos győzelmet arattak.

Vasas – Kézilabda Szeged SE 26-19 (10-11)

Vasas: Márity Laura (kapus), Kindlik Bianka 6, Laki Bianka 5, Szatmári Melinda 4, Jávorszky Lilla 4, Sági Bettina 2, Szöllős Alexandra 2, Horváth Kinga 1, Halász Henrietta 1, Kovács Eszter 1, Keszthelyi Dóra, Szemerédi Erika, Kerék Fanni

A korai meccskezdéshez, mintha a mieink kevésbé tudtak alkalmazkodni. A lányok nehezen találták meg a játék ritmusát, olyannyira, hogy az első félidő derekán Győrffy Sándornak időt kellet kérnie, hogy rendezhesse a sorokat. A rövid taktikai megbeszélés úgy tűnt, nem hatott a lányainkra, hiszen a vendégek előnye tovább nőtt és a 23. percben már hatgólosra duzzadt. Ekkor Győrffy mester védekezésben taktikát változtatott, aminek meg is lett az eredménye, hiiszen a jó védekezésből hatékonyabban tudtunk támadó játékot indítani. A félidő végéig a mieink hat, míg a szegediek csupán egy találatot szereztek.

A második félidőre mintha kicserélték volna a csapatunkat. Előbb kiegyenlítettünk, majd szépen lassan elkezdtük növelni az előnyünket. Az angyalföldi lányok az utolsó tíz-tizenöt percben olykor szemet gyönyörködtetően, eredményesen játszottak és a látottak alapján végül megérdemelten nyertek.

Győrffy Sándor értékelése:
Szokatlan időpontban játszottunk. Nem pörögtünk fel eléggé az első félidőben. Nagyon sok ziccert hagytunk ki, saját magunkat hoztuk nehéz helyzetbe. Az első félidőben védekezésben váltanunk kellett, mert nem tudtuk az ellenfelet tartani. A második játékrészben mutatott játékkal már elégedettebb vagyok, a saját játékunkat játszottuk. Örülök, hogy a csere játékosok, akiket a pályára küldtem, tudtak élni a lehetőséggel és odatették magukat, ami sokat lendített a játékunkon.

 

Fotó: Facebook - Vasas Kézilabda


Hirdetések