Jenkei András, 2014.11.01. | Labdarúgás

A Vasas Ferenczi István két góljával győzte le a Zetét!

Vasas– Zalaegerszegi TE 2–0 (0–0)
Illovszky-stadion, 800 néző.

Vezette: Szőts (Takács G., Aradi)

Vasas: Hermány – Preklet, Grúz, Tamás L. H., Görgényi – Gál M., Lázok (Vida, 89.), Berecz Zs. – Nagy D. (Menyhárt, 79.), Ferenczi, Remili. 
Vezetőedző: Szanyó Károly

ZTE: Szappanos – Króner, Kovács G., Fodor M., Farkas N. – Kovács Gy., Simonfalvi – Bíró A., Grbic (Szöllősi, 11., Bailo 65.), Babati, Károly B. 
Vezetőedző: Lőrincz Emil

Gólszerző: Ferenczi 2  (46., 76.)
Sárga lap: Grúz (91.), ill.: Farkas N. (88.)

Az utóbbi hetek eredménytelenségét követően, némileg felfokozott hangulatban, „tévés-meccsen” fogadták a Vasas labdarúgói péntek délután a zalaegerszegieket. 

A Szanyó Károly vezetőedzősége alatt megszokhatott forgatókönyv szerint, a mieink az első perctől fogva támadólag léptek fel, gyakorlatilag végig ellenfelünk térfelén folyt a játék. A mérkőzés képét azért befolyásolta az eredménykényszer, hiányoztak a felszabadult megoldások, és talán ennek tudható be, hogy kevés igazi gólhelyzetet tudtunk kialakítani. A félidő utolsó momentumaként szereztük meg a vezetést. Nagy Dániel beadása után Ferenczi fejelte kapura a labdát, a kapus ugyan remek reflexszel még belekapott abba, ám az végül mégis a hálóban kötött ki.

A második félidőben még egyértelműbb volt a fölényünk, ekkor már jóval ötletesebben támadtunk. Gólt végül büntetőből sikerült szerezni, Lázok buktatása után ismét Ferenczi volt eredményes – igaz kétszer kellett elvégeznie a tizenegyest. 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Önbecsülést helyrebillentő győzelmet arattunk, aminek jótékony hatása remélhetőleg  a következő fordulókban is – pénteken mindjárt Csákváron – éreződni fog.

 


Hirdetések