Jenkei András, 2014.10.07. | Tenisz

A Magyar Tenisz Szövetség korosztályos Mester-versenyén, a Vasas Körmöczy Zsuzsa Tenisz Akadémia három első helyet gyűjtött be.

A korosztályos „Masters” első alkalommal került megrendezésre, minden kategóriában a legjobb 16 indulhatott el azok közül, akik a MOB támogatásával elindított versenysorozat előző állomásain részt vettek. 

Nagy örömünkre, az eredményhirdetéskor a Körmöczy Zsuzsa Tenisz Akadémia három tehetsége is a dobogó legfelső fokára állhatott fel, hiszen korosztályában magasan a legjobb Tóth Amarissa, a versenyen második kiemeltként jegyzett Dobák Bálint és a 15 éves Ábrahám Vivien is győzni tudott. Utóbbi volt egyébként az egyetlen, aki nem kiemeltként tudott diadalmaskodni a viadalon. 

www.cartierpose.me

Amarissa három viszonylag könnyű, kétszettes  mérkőzésen szerezte meg az elsőséget, míg Bálint Hornung Iván, Velcz Zsombor és végül az első kiemelt Fajta Péter legyőzésével nyerte meg a versenyt. 
Ábrahám Vivi első meccsén mindjárt az első kiemelt Fouraev Anasztáziát múlta felül három szettben, majd ugyanígy a döntőben Budai Enikőt is, így ő bizony keményen megküzdött a Mester címért!


Hirdetések