, 2014.10.06. | Kézilabda

Ki tudta küszöbölni a csorbát a Vasas serdülő csapata, amely pénteken hazai pályán kilencgólos győzelmet aratott az Euronovex felett, majd az angyalföldi lányok vasárnap is ki tettek magukért az NBII juniorban is fölényesen nyerni tudtak.

Az előző fordulóban elszenvedett vereség után, Komjáti Zsuzsa a serdülő csapat edzője alapos fejmosást tartott lányainknak. A szakvezető többször is hangsúlyozta, hogy az OSB G csoportjában minden mérkőzésen csak is a győzelem az elfogadható eredmény és egyetlen egy ellenfelet és mérkőzést sem vehet félvállról a Vasas – ASI DSE csapata. Úgy tűnik az edzői szavak végül nyitott fülekre találtak, ugyanis az angyalföldi lányok helyenként szép kézilabdát bemutatva sima győzelmet arattak ellenfelük felett.

Vasas SC – ASI DSE – Euronovex USE 30-21 (16-12)

Vasas összeállítása: Magera Noémi (kapus), Arany Rebeka 9, Kuczora Csenge 6, Bottlik Flóra 3, Benkő Dorottya 3, Kis Réka Emese 2, Szöllős Zia Barbara 2, Házi Veronika 2, Szeberényi Flóra 2, Anasztasziadisz Melinda 1, Varjú Liliána, Ádám Alexandra, Hirt Krisztina, Györey Paula, Kondrát Boglárka, Chrysafidu Melina

Komjáti Zsuzsa a mérkőzés után röviden értékelte a találkozót:

Nagyon vártam ezt a meccset, hiszen az előző fordulóban elszenvedett kecskeméti vereség után alapos fejmosást tartottam a lányoknak.  A Tápiószele ellen azt kértem a csapatomtól, hogy vegyék komolyan a találkozót és a lehető legnagyobb különbséggel nyerjék meg azt.  A látottakkal ezúttal elégedett vagyok, hiszen jól és ötletesen kézilabdáztak a lányok. Ezt várom el tőlük a jövőben is, hiszen a serdülő bajnokságban minden meccsen csak is a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény.


Döcögött a játék

A pénteki mérkőzés után nem sok pihenője maradt a serdülő csapatunknak, hiszen vasárnap az NB II-es junior bajnokságban a Dorogi ESE volt a soros ellenfél. A találkozón lányainak pontatlanul, rengeteg technikai hibával játszottak, ennek ellenére a győzelem egyetlen egy pillanatig sem volt kérdéses.   

Vasas SC II. – Dorogi ESE 22-11 (10-3)

Vasas összeállítása: Magera Noémi és Tóth Virág (kapusok), Benkő Dorottya 4, Arany Rebeka 4, Kuczora Csenge 3, Szöllős Zia Barbara 3, Bottlik Flóra 2, Anasztasziadisz Melinda 2, Kis Rebeka Emese 1, Varjú Liliána 1, Hirt Krisztina 1, Kondrát Boglárka, Ádám Alexandra, Házi Veronika, Györey Paula

A megszerzett kép pont ellenére Komjáti Zsuzsa némi elégedetlenségnek adott hangot a találkozó után:

Nagyon nagy hiányérzetem van, nem volt elképzelés, nem volt ötlet a játékunkban. Nagyon sok volt a kapufa és a kihagyott helyzet, ami egyértelműen a koncentráció hibája. Bevallom a játék színvonalában többet vártam egy kicsit a lányoktól, de úgy érzem, hogy a pénteki OSB meccs után kicsit kiengedtek a lányok és erre a találkozóra nem pörögtek fel eléggé.


Hirdetések