Jenkei András, 2014.10.05. | Labdarúgás

Hiába támadták végig a mérkőzést a Vasas labdarúgói, a végén az ellenfél játékosai örültek.

Vasas – Szigetszentmiklósi TK 0-1 (0-0)
Illovszky-stadion, 1500 néző.
Vezette: Takács J. (Szilágyi, Tőkés)

Vasas: Hermány – Nagy D., Grúz, Rodenbücher, Polényi – Nagy T. (Takács K., 85.), Vida (Berecz, 46.), Gál M. – Ádám M. (Lázok, 46.), Ferenczi I., Remili.
Vezetőedző: Szanyó Károly

SZTK: Horváth L. – Osváth, Kornis, Tóth F., Pollák – Jasarevic, Hevesi-Tóth T. (Puskás, 81.), Kállai (Barna Zs., 28.), Kollega – Szepessy R., Szabó B. (Kvekveskiri, 72.).
Vezetőedző: Vágó Attila

Gólszerző: Szepessy R. (88.)
Sárga lap: Grúz (56.), Nagy T: (84.) ill.: Osváth (6.), Kállai (16.), Kornis (17.), Kollega (32.), Jasarevic (47.), Barna (66.)

Az idén ősszel már megszokott forgatókönyv szerint a vendég szigetszentmiklósiak is passzív, romboló labdarúgás mutattak be a Fáy utcában. Ez természetesen a szívük joga, mindenki úgy nem futballozik a siker érdekében, ahogy neki tetszik, a nagyobb baj az volt, hogy a mieink ezúttal sem tudtak igazán mit kezdeni ezzel a stílussal.

Az első perctől támadásban voltunk, többnyire ellenfelünk térfelén járattuk a labdát, de bizony meglehetősen egysíkúan. Még így is hamar vezetéshez juthattunk volna, ám a megítélt büntetőt a sértett Mohamed Remili pontatlanul rúgta, a kapus pedig hárított. Nyomasztó volt a fölényünk, szinte számolatlanul íveltük be a szögleteket, igazi veszélyt azonban nem jelentettünk az amúgy remek napot kifogó Horváth kapujára.

A szünetben beállt Berecz és Lázok, mindkettőjük sajátja a kreatív játék, ezen a szombat estén azonban ők sem hoztak megváltást. A közhely a labdarúgás törvényszerűségeiről pedig most is bejött. Kevéssel a vége előtt párharcot veszítettünk a felezővonalnál, a villámgyorsan végigvitt támadás után pedig a hálónkba került a labda.

Meccset veszítettünk, a csata vége azonban még nagyon messze van. Második helyen állunk a bajnoki tabellán, a végső célról, a feljutásról, változatlanul mi fogunk dönteni.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések