Jenkei András, 2014.08.16. | Labdarúgás

Küzdelmes mérkőzésen, a második félidőben kerekedett felül a Vasas a gyirmótiakon, a másodosztályú bajnokság őszi rajtján.

Vasas – Gyirmót 2-0 (0-0)
Illovszky-stadion, 1500 néző.

Vezette: Veizer

Vasas: Németh G. – Görgényi, Grúz, Tamás L., Hajdú – Vida, Berecz, Nagy T., Nagy D. (Menyhárt, 77.) – Ferenczi (Ádám M., 85.), Remili.
Vezetőedző: Szanyó Károly

Gyirmót: Somogyi – Nagy S., Lengyel, Lázár, Présinger – Papp K., Madarász (Kiss M., 70.) – Magasföldi – Cseri (Kákonyi, 74.), Beliczky, Oross (Andorka, 82.).
Vezetőedző: Sisa Tibor

Gólszerző: Ferenczi (72.), Remili (93.) 
Kiállítva: Beliczky (54., második sárgával) 

A balul sikerült hétközi kupameccs után sokan féltették a csapatot, hiszen a bajnokságban is mindjárt az egyik legerősebb rivális ellen kellett bizonyítani a feljutási remények komolyságát, Szanyó Károly legénységének.

A vendégek alaposan megszervezték a védekezésüket, tördelték a játékot és gyors ellentámadásokkal – egyik során egy kapufával – veszélyeztették Németh Gábor kapuját. A sok szabálytalanság időnként komoly indulatokat szított a játéktéren.Mi meglehetősen nehezen tudtunk kibontakozni, a félidő hajrájában volt az első igazi helyzetünk, ám Görgényi viszonylag közelről mellé lőtt. 

A fordulás után hamarosan, egykori játékosunk, Beliczky próbált 11-est kiharcolni, ám színészi alakítását sárga lappal jutalmazta a játékvezető, és mivel ezen a meccsen már volt neki egy, mehetett zuhanyozni. Talán az emberelőnynek is köszönhetően egyre inkább fölénybe kerültünk. Többször felvillant valami, a tavasszal, és a felkészülési mérkőzések során látott agresszív támadófutballból. Aztán a 72. percben Görgényi sokadik beadására remekül érkezett Ferenczi, megelőzte védőjét és a hosszúba fejelt. Ellenfelünk az utolsó percekben kétségbeesetten próbált gólt szerezni, védelmünk azonban magabiztosan rombolt. A három perces ráadás  legvégén Remili került tiszta helyzetbe a jobboldalon, higgadtan kivárt, majd ő is a hosszúba küldte a labdát. 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!
 

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 


Hirdetések