Jenkei András, 2014.08.05. | Röplabda

Szombathelyi Szandra személyében válogatott játékossal erősödik, a 2014/15-ös idényre készülő Vasas Óbuda. 

Ma délután aláírta szerződését, így hivatalosan is a Vasas Óbuda új játékosának tekinthető a magyar válogatott szélsőütője, Szombathelyi Szandra. Régi-új játékosunk rendkívül sikeres idényt tudhat maga mögött, hiszen a BRSE tagjaként bajnoki címet szerzett, tagja volt az Európa-bajnoki részvételt huszonhét év után ismét kiharcoló nemzeti csapat szűk keretének, valamint néhány nappal ezelőtt ikertestvérével, Kittivel ezüstérmet szerzett a strandröplabda országos bajnokság döntőjében.

Nem lesz ismeretlen számára a Folyondár utcai csarnok, hiszen 2009 és 2010 között egy szezont már eltöltött egyesületünknél, igaz ekkor még centerként számított rá Jókay Zoltán. Egy év elteltével ugyan tanulmányi okokból kifolyólag távozott a Vasasból, ám most rutinos játékosként, nagy reményekkel tér vissza.

Szerződése aláírását követően, a 25. születésnapját szombaton betöltő Szombathelyi Szandra elégedetten nyilatkozott honlapunknak:
- Nagyon örülök, hogy a Vasashoz igazoltam. Úgy érzem a lehető legjobb döntést hoztam. A játékosokat és a szakmai stábot is jól ismerem, hiszen korábban többükkel játszottam itt a Vasasban és a válogatottban is. 

Mi döntött a Vasas mellett?
- A magyar csapatok közül a Vasas Óbudát érzem a legerősebbnek. Fontos volt, hogy olyan együtesben játszhassak, amelyik a bajnoki aranyra és a kupagyőzelemre tör, és amelyben így én is tovább fejlődhetek. Szeretnék ugyanis a válogatottban is meghatározó játékossá válni. 


Hirdetések