2014.06.27. | Röplabda

A közönségszavazás győzteseként sportszervásárlási utalványt vehetett át a Vasas SC női röplabda szakosztálya „A hónap műhelye” díj kezdeményezés keretein belül.

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország 2013-ban díjat alapított a legeredményesebb, legmagasabb színvonalú szakmai munkát végző, az utánpótlás-neveléssel hitvallásszerűen foglalkozó utánpótlás-nevelő műhelyek anyagi és erkölcsi elismerésére. A díjat havonta, az adott hónap eseményei, eredményei alapján az arra legérdemesebbnek tartott utánpótlás-nevelő szakosztály nyeri el a három díjalapító képviselőiből álló kuratórium, valamint az Utanpotlassport.hu című honlapon zajló közönségszavazás eredményeként.

„A hónap műhelye” szavazás 2014. májusi kiírásán egy rendkívül erős és kiegyenlített mezőnyben második helyen végzett a Vasas Sport Club női röplabdaszakosztálya a KSI öttusázói mögött. A már korábban említett, az Utanpotlassport.hu oldalon zajló közönségszavazás fölényes győzteseként azonban a Decathlon Magyarország jóvoltából 100.000 forint értékű vásárlási utalványt vehetett át a szakosztály nevében Jókay Zoltán, a Vasas Óbuda vezetőedzője.

A péntek délutáni díjátadót követően Jókay Zoltán nyilatkozott honlapunknak: „Nagyon köszönjük a díjat a Decathlon Magyarországnak, valamint mindenekelőtt azon szülőknek, rokonoknak és játékosoknak, akik mindent megtettek azért, hogy a Vasas SC női röplabdaszakosztálya nyerje meg ezt a közönségszavazást. A sportszervásárlási utalványnak különösen örülünk, hiszen így fejleszthetjük a nap, mint nap a lányok rendelkezésére álló eszközbázisunkat, és tovább javíthatjuk a Folyondár utcában zajló munka minőségét.”

Sarlós Márton
Fotó: Vasvári Ferenc, MOB

 


Hirdetések