Jenkei András, 2014.04.27. | Labdarúgás

A Vasas labdarúgói kiköszörülték a gyirmóti csorbát, különösebb gond nélkül múlták felül a Szolnoki MÁV csapatát szombat délután az Illovszky-stadionban.

Vasas – Szolnoki MÁV-Stadler 3-1 (1-0)
Illovszky-stadion, 800 néző.

Vezette: Kiss Norbert (Takács Gábor, Szalai Dániel)

Vasas: Hermány – Cseke, Görgényi, Tamás L., Horváth L. (Kiss R., 67.) – Berecz, Gál M., Nagy T. (Menyhárt, 84.) – Ádám (Vida, 64.), Ferenczi, Remili.
Vezetőedző: Szanyó Károly

Szolnok: Pokorni – Vári, Racskó, Papucsek (Antal G., 71.), Fritz – Zvara (Hamar Á., 71.), Mile, Lengyel B. – Zsótér, Rokszin, Zsolnai (B. Tóth, 46.).
Vezetőedző: Kiss Károly

Gólszerző: Remili 2 (5., 76.), Ferenczi (47.), ill.: Lengyel B. (90.)
Sárga lap: Horváth L. (28.), Görgényi (52.), ill.: Zvara (55.), Papucsek (59.), Mile (88.)

Jól indult a mérkőzés, hiszen hamar megszereztük a vezetést. Az utóbbi időben számos találatot jegyző, az NB II-es góllövőlistán egyre feljebb lopakodó Remili Mohamed, Ferenczi lecsúszott lövését pofozta közelről a kapuba. A remek kezdést azonban nem követte jó folytatás. Hiányzott játékunkból a tudatos támadásépítés, az első félidőben már nem is tudtunk több gólt ígérő helyzetet kialakítani. Ezzel szemben a vendégek többször is, számukra reményt keltő szituációban hibáztak.

A szünetben sikerült összeráznia a társaságot Szanyó Károlynak, a második játékrészben egyre többször köszönt vissza a korábbi, jól sikerült meccseken látott kombinatív futball. Az ezúttal kilencvenperces játéklehetőséget kapó rutinos Ferenczi István, egy nagyon rájellemző góllal növelte előnyünket, majd Remili fejessel szerezte meg idénybeli tizenegyedik találatát.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Bár csak rövid időszakokban játszottunk jól, csapatunk erejét így is jól jelzi, hogy teljes mértékben megszolgáltuk a három bajnoki pontot. 


Hirdetések