Jenkei András, 2014.04.20. | Labdarúgás

Nem sikerült átmenteni az elmúlt heti jó játékunkat a gyirmóti bajnokira, a tabellán előttünk álló hazaiak könyörtelenül kihasználták a hibáinkat, így sima győzelmet arattak.

Gyirmót FC – Vasas 4-0 (2-0)
Gyirmót, 600 néző

Vezette: Pintér (Huszár, Aradi)

Gyirmót: Somogyi - Farkas, Fejes, Madarász M., Oross (Andorka, 65.) - Papp K. (Farkas M., 89.), Cseri (Sós, 70.), Hajba - Magasföldi, Balog, Lázár.
Vezetőedző: Sisa Tibor

Vasas: Hermány – Horváth L., Grúz, Tamás, Engel - Vida, Gál, Nagy T.(Menyhárt, 69.) - Cseke (Szedlár, 59.), Ádám, Remili (Szabó B., 84.)
Vezetőedző: Szanyó Károly

Gólszerzők: Fejes (4.), Madarász (32.), Oross (49.), Balog Z. (61.)
Sárga lap: Hajba (39.), Lázár (40.) ill.: Horváth L. (77.), Grúz (85.)

Az utóbbi hetek szórakoztató játékának köszönhetően Nagyszombat délután is szépszámú Vasas-drukker vette az irányt Gyirmót felé. Játékosaink a lelátói biztatást tekintve végig hazai pályán érezhették magukat, de ez most nem sokat segített rajtuk, szinte egy pillanatig nem volt esélyünk a mérkőzésen.

A hazaiak az első ziccerüket gólra váltották, majd a 32. percben jött a második, Hermány hiába védett bravúrral, a kipattanónál már neki sem volt esélye. Kétgólos hátrányban próbáltuk rendezni a sorokat, sőt, a pályára lecsapó jókora vihar is tiszta lapot nyithatott volna képletesen a mieink számára, de néhány egyéni villanáson kívül semmi nem köszönt vissza az elmúlt hetek ötletes támadójátékból. A legnagyobb sanszunk Remili szabadrúgásánál volt a félidő végén, de Somogyi, a gyirmóti kapus védeni tudott.

A második félidőben sem sokat változott a játék képe, a Sisa-csapat fegyelmezetten védekezett és jól kontrázott, mi pedig erőtlenül próbáltunk támadásokat vezetni. Két szöglet után kapott gól végképp megpecsételte a sorsunkat, ezen pedig a csereként beküldött Szedlár-Menyhárt-Szabó trió sem tudott javítani.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Általában az ilyen meccsekre mondják, hogy gyorsan el kell felejteni a pályán történteket. Ezen a szombaton Gyirmóton semmi sem sikerült, de ettől még a tavaszi összkép továbbra is kifejezetten pozitív. Joggal bízhatunk tehát benne, hogy jövő hétvégén a Szolnok ellen már ismét a megszokott Szanyó-csapatot látjuk majd a pályán.

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések