2012.10.12. | Labdarúgás
Szombaton déután három órakor, az NB II Keleti csoportjának 16. helyén álló borsodi együttessel mérkőzik a Vasas.

A fél kettőkor kezdődő, ötvenperces átmozgató tréning után szállt buszra a csapat, és utazott el a Sajó-parti városba. A szállás elfoglalása után negyed nyolckor volt  a közös vacsora, majd az észt-magyar világbajnoki selejtező mérkőzés előtt még egy rövid megbeszélést is tartott a szakmai stáb.
Biztosan hiányozni fog a pályáról, a két találattal a házi góllövőlistát vezető Bobô, aki bordasérülése miatt egész héten nem edzett. Megérkezett viszont egy újabb brazil légiós, Romeu Romão régen várt játékengedélye, aki helyet is kapott a keretben.

Szapor Gábor vezetőedző:
- Ellenfelünk legutóbbi bajnokiját személyesen is megtekintettem Békéscsabán, és a találkozó felvételét is kielemeztük segítőimmel, Tóth Andrással és Fernando Festával. Nem számíthatunk könnyű meccsre holnap, minden csapatrészben van egy-egy kifejezetten jó futballistája a barcikaiaknak. Holnap délelőtt a taktikai értekezleten megpróbáljuk felvázolni a játékosoknak, hogy hol tudjuk majd esetleg megfogni őket. 
Szerkezeti váltást nem tervezek, úgy gondolom ami bevált, ami működik azon nem kell változtatni. Biztosan hiányozni fog az ék posztjáról a sérült Bobô, a helyén Szilágyi Péter játszik majd, és lehetőséget kap a jobboldali középpályás szerepkörben Romeu, aki nagyon jó benyomást tett rám a hét folyamán. Lendületesen, erőtől duzzadóan futballozott az edzéseken. 
A bemutatkozás előtt feszültség nincs bennem, de természetesen az adrenalin szintem egyre emelkedik, ahogy közeledik a találkozó kezdési időpontja. A felzárkózás szempontjából fontos összecsapás előtt állunk, remélem, ha egyetlen góllal is, de nyerni fogunk.

A keret: Szatmári, Halasi - Görgényi, Lucas, Katona, Kárpáti, Mehmedagic, Thiago, Kovács D., Deyvison, Romeo, Szilágyi, Polényi, Ádám, Mundi, Mileusnic, Venczel, Ferkó Á.


Hirdetések