2012.09.14. | Labdarúgás
Holnap délután a két esztendeje még NB I-es, az idei másodosztályú bajnokságot pedig viszonylag gyengébben kezdő szolnokiak látogatnak az Illovszky-stadionba.

Vendégeink neve mellett eddig két döntetlen és ugyanannyi vereség szerepel a tabellán, és hozzánk hasonlóan ők sem jeleskedtek túlságosan a gólszerzés területén.
Nálunk változatlanul sérült Haris Mehmedagic és Kárpáti Vitéz, Tóth Máté pedig egy mérkőzésre szóló eltiltásban részesült a ligakupa mérkőzésen kiérdemelt piros lapjáért.

Tegnap azok, akik a Paks ellen pályára léptek, csak könnyű futást végeztek, míg a maradék tizenkét játékosra erőteljes, pörgős gyakorlás várt.
Ma délelőtt a szokásos, mérkőzés előtti frissítő edzésre került sor, rajtgyakorlatok és sorversenyek szolgálták ennek elérését.

Joaquim Machado Gonçalves vezetőedző a következő keretet jelölte ki a találkozóra:
Halasi, Szatmári – Thiago, Mileusnic, Lucas, Füredi, Görgényi, Reidan, Ferkó Á., Venczel, Mundi, Balogh B., Polényi, Szilágyi, Deyvison, Katona, Bobô, Luís Andrés, Kovács D.

Tóth András pályaedző:
- A célunk – mi más lenne – a győzelem. Ellenfelünk eddigi gyengébb mérlege nem téveszt meg minket, hiszen a bajnokságot nagyratörő tervekkel kezdő csapatokkal találkoztak eddig, egyáltalán nem vesszük félvállról őket. A játékrendszerűket nagyjából ismerjük, igyekeztünk futballistáinkat felkészíteni belőle.

Varga Endre cégvezető:
- Számunkra minden ellenfél egyforma abból a szempontból, hogy mindenki ellen győzni akarunk. Ez persze nem jelenti azt, hogy emiatt idegeskedniük kéne játékosainknak, és szerintem nem is teszik azt, hiszen mindenki tudja a dolgát közülük.
Nikolov Balázzsal ma is tárgyaltam, megtettük a kölcsönös lépéseket egymás felé, de még nem született megállapodás.

Mundi Roland:
- A szolnokiak kerete tavaly óta néhány paksi kölcsönjátékossal erősödött csak, így több jó ismerőssel találkozhatok holnap. Eddig négy rangadón vannak túl, és majd csak jövő héttől következnek a számukra nyerhető meccsek. Erős, jól szervezett csapat érkezik holnap hozzánk, elsősorban a pontrúgások és a gyors kontrák az erősségeik. Egyáltalán nem számíthatunk könnyű találkozóra, a helyzeteinket jól ki kell használni, ha nyerni akarunk.


Hirdetések