2012.09.13. | Labdarúgás
Varga Endre a Vasas Futball Kft. cégvezetője elégedetten nyugtázta a tegnapi Vasas - MVM Paks Ligakupa mérkőzésen látottakat.

- Rendkívül fontos számunkra, hogy győztes típusú futballistákat lásssunk a Vasasban, és a tegnapi találkozó megmutatta azt, hogy vannak nálunk ilyenek. Azt várjuk el játékosainktól, hogy minden egyes mérkőzésen újra és újra bizonyítsák ezt a szakmai stábnak és szurkolóinknak egyaránt.
A győzelem természetesen mindig nagyon jó érzés, a mi esetünkben pedig azért különösen fontos, mert megerősít minket abban, hogy olyan úton járunk, ami a Vasas felemelkedéséhez vezet.
Sajnos tegnap egy buta hiba miatt a találkozó nagy részében dupla küzdőszellemet és extra hozzáállást kellett mozgósítaniuk a fiúknak, ám nagy örömömre képesek voltak erre. Az elkövetett fegyelmezetlenségről beszélni fogunk majd az öltözőben, hiszen a hibákért vállalni kell a felelősséget, és természetesen tanulságot is le kell vonni belőle.
Örülök, hogy a Ligakupában sikeresek vagyunk, de számunkra változatlanul a bajnoki szereplés a legfontosabb, egyetlen célunk van: a feljutás.


Hirdetések