2012.09.11. | Labdarúgás
Tavasz óta először, ismét elsőosztályú ellenfelet fogadunk az Illovszky-stadionban. Szerdán Ligakupa mérkőzésen a Paks látogat hozzánk.

Ma a szokásos könnyed, mérkőzés előtti edzésre került sor, bemelegítés, sprintek, laza félpályás játék és pontrúgások gyakorlása szerepelt a műsoron. Haris Mehemedagic és Kovács Dániel továbbra is sérült, teljesértékű munkát végzett viszont Tóth Máté és Kárpáti Vitéz, előbbi a holnapi összecsapásra, vezetőedzőnk, Joaquim Machado Gonçalves által kijelölt keretben is helyet kapott.

A keret: Halasi, Horváth A. – Tóth M., Mileusnic, Lucas, Füredi, Görgényi, Reidan, Venczel, Ferkó Á., Mundi, Balogh B., Polényi, Szilágyi, Deyvison, Katona, Bobô, Luís André.

Varga Endre cégvezető:
- Számunkra nyilvánvaló a bajnokságban történő helytállás, az ott kitűzött cél, a feljutás elérése a legfontosabb, de Ligakupát sem vesszük félvállról. A Vasast ebben a sorozatban is múltjához és hírnevéhez méltóan akarjuk képviselni, ám ugyanakkor nagyon jó alkalom számunkra, hogy a keret összes tagja tétmérkőzésen bizonyíthasson a szakmai stábnak.
Tegnap óta velünk készül Nikolov Balázs, őt olyan értékes játékosnak tartjuk, aki azonnal be tudnánk vetni és segítséget jelentene számunkra. Ha lehetőségünk nyílik rá akkor valószínűleg szerződtetni fogjuk.

A Vasas - MVM Paks mérkőzésre szerdán fál hatkor kerül sor, a jegyárak a szokásosak


Hirdetések