2012.07.26. | Labdarúgás
Ma egész nap zajlottak az egyeztetések a klub és a leendő tulajdonos képviselői, valamint a játékosok között, aminek eredményeként néhány konkrétumról már be tudunk számolni.

Öt magyar labdarúgó jövőbeni sorsa vált bizonyossá. Balla Ádám és Papizsanszkij Artur szerződése lejárt, amit egyik fél sem kívánt meghosszabbítani. Klavács Krisztián is közös megegyezéssel felbontotta szerződését, csakúgy, mint Kocsis Gábor, aki visszatért Dunaújvárosba. A fiatal Lázár Benjaminnal egy éves amatőr szerződést kötött a Vasas, de őt valószínűleg kölcsönadjuk majd.

Varga Endre, aki a tulajdonosváltás után a lehetséges ügyvezető jelölt, a külföldi próbajátékosok helyzetéről számolt be:
- Valószínűleg még nagy jövés-menés lesz a következő napokban játékosfronton, hiszen szeretnénk olyan futballistákat szerződtetni, akik megfelelő képességekkel rendelkeznek ahhoz, hogy céljaink elérésében a segítségünkre legyenek.
Ma is érkezett két brazil labdarúgó, akik már be is kapcsolódtak a délutáni edzésbe. Értékeltük a tegnap pályára lépő próbázókat is. Mindegyikükről elmondhatjuk, hogy tehetségesek, de jelen pillanatban úgy látjuk, hogy kevés az esély a csapatba kerülésükre, így közülük négytől búcsút veszünk, a második találkozón szereplő Ruben és Wiliams, valamint a Budaörs ellen a második félidőben beálló fiatal Hong pedig kap még esélyt hétvégéig a további bizonyításra.
Kevés az időnk az első tétmérkőzésig, így a szombat-vasárnapi két edzőmérkőzés után mindenképpen ki akarjuk jelölni a végleges keret zömét.


Hirdetések