2012.07.14. | Labdarúgás

Az új idény első mérkőzését egymás ellen játszották le a Vasas labdarúgói.

Hiába érkezett pénteken Budapestre, majd szombat délután a Fáy utcába a Bangu Atlético Clube gárdája, csak közös labdás edzésen vehettek részt a Vasas keretének egy részével. A klubvezetés ugyanis az MLSZ álláspontját teljes mértékben megértve és tiszteletbe tartva nem engedélyezte az edzőmérkőzést a brazilokkal.

Tóth András megbízott szakvezető két csapatot alakított ki futballistáiból, akik Töttösi Attila technikai vezető játékvezetése mellett 2x30 perces mérkőzést vívtak egymással. 
A találkozón három gól született, előbb Balogh Bence a „kékeknek” szerezte meg a vezetést, Csoór Patrik azonban még az első félidőben fejjel és lábbal is eredményes volt, így a „sárgák” fordítottak. A második játékrészben már egyik csapat sem talált be, így 2:1 maradt a végeredmény.

Az összeállítások:
„kékek”:
Halasi (Horváth A.) – Görgényi, Nyéki, Mileusnic (Merczel), Füredi, Lázár, Ferkó Á., Mehemedagic, Mundi, Boda, Csoór.

„sárgák”: Bartos (Tulipán) – Papazsinszkij, Tóth M., Reidan, Polényi, Varga G., Venczel, Farkas Z. (Balla), Kovács Á. (Uche), Balogh B., Illés.

Ezután egy szűk csapatra való futballistánk – főként a fiatalabbak –, néhány brazil játékossal megerősítve a játéktéren maradt, és az erősödő szélben háromnegyed órán keresztül kétkapuztak a dél-amerikaiakkal.












Hirdetések