2012.07.13. | Labdarúgás
A első hetet lezáró egymás elleni gyakorló mérkőzés előtt sem lazított Tóth András a gyeplőn, ezúttal is keményen megdolgoztatta a csapatot.

A pályán kívüli történéseken túl természetesen a zöld gyepen sem állt meg az élet, újabb kétórás tréning során gyűjtötték az erőt a játékosok az őszi szezonra. 
A bemelegítést követően ismételten az állóhelyi lelátó „magaslataival” birkóztak a fiúk, majd visszatérve az Illovszky-stadionba, három csoportra oszlott a társaság, és pörgős labdaszerző feladatok következtében nőttek az izzadtságfoltok a mezeken. Ennek befejeztével a Fáy utca felöli térfélen felváltva, két támadó szekció próbálta a hálóba juttatni a labdát, akiket persze védők igyekeztek megakadályozni ebben, illetve a megszerzett labdát átjuttatni a felezővonalon. Tóth András időnként az akciókat megállítva hívta fel a játékosok figyelmét a helyes megoldásokra.

A  befejező gyakorlat során – amikor a büntetőpont és a tizenhatos vonala közé beívelt labdákat kellett igazítás nélkül a kapuba lőni – már egyre inkább kiütközött a fáradtság, hiszen meglehetősen nagy volt a hibaszázalék mind a beadások, mind a kapáslövések terén.

Az edzés után Töttősi Attila technikai vezetőtől megtudtuk, hogy az MLSZ hivatalos papírok hiányában még a nem hivatalos edzőmeccset sem engedélyezte a délutáni órákban Budapestre érkező brazil csapattal, így 18:00 órakor az Illovszky-stadionban a jelenlegi keret tagjai mérkőznek meg egymással.

További fotók>> 

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések