2012.07.10. | Labdarúgás
A Vasas labdarúgói folytatták a felkészülést, ma délelőtt teljesítették az új idény második tréningjét is.

A tegnapihoz hasonlóan ma kilenc órakor is népes társaság öltött szerelést. A tematika viszont már szemre is másabb volt, ezúttal jóval pörgősebb, dinamikusabb gyakorlatokat vezényelt másfél órán keresztül Tóth András. Gyorsult a futások tempója, ami után pedig kis csoportokra oszolva, négy a négy, kettő a kettő elleni játékban élhették ki kreativitásukat a futballisták.
Kovács Dániel térdműtétje után már előző nap is a vízhordó szerepébe kényszerült, és a tegnapi edzés után a derekát fájlaló Kárpáti Vitéz sem tudta végezni a feladatokat, míg Matolcsi Marcellnak a mai gyakorlás közben fájdult meg a bokája. Jelenleg ők hárman adnak feladatot az egészségügyi stábnak.
Vasárnap délután Kispestre várták volna a csapatot edzőmérkőzésre, ezt azonban szakmai okokból lemondtuk.

Tóth András megbízott szakvezető:
- Elégedett voltam a látottakkal mindenki nagy kedvvel és odaadással végezte az előírt feladatokat. Úgy érzem korai lett volna még nekünk vasárnap felkészülési találkozót vívni, ezért javasoltam azt Markovits László elnök úrnak, hogy köszönjük meg a felkérést, de ne fogadjuk el a kispestiek meghívását. Mivel csak tegnap kezdtük az edzést, meg aztán nagyon sokan is közel negyvenen vagyunk, hasznosabb számunkra ha szombaton először egymás között mérjük fel magunkat.


Hirdetések