2012.05.13. | Labdarúgás
Igazi rangadót játszott Turán az egyaránt a dobogóra pályázó hazai csapat és a Vasas II. Az ideges hangulatú mérkőzésen kétgólos hátrányból álltunk volna fel – ha engedik…

TURAWELL-Tura VSK – Vasas II. 2-1 (2-0) 
Tura, 
Vezette: Mencsik (Szarvas, Czeglédi) 

Tura: Nagy G. – Szabó Á., Tóth A., Tóth T. (Takács A., 55.), Filipó (Kovács P., 71.) – Nagy J., Sukaj, Sipos, Blaubacher – Less K., Nagy K. 
Vezetőedző: Lilik Pál 

Vasas: Horváth A. – Stanigg, Papizsanszkij, Matolcsi, Füredi – Huszárik (Gál Sz., 46.), Reydan – Ferkó (Dobó, 73.), Kovács Á., Boda – Csoór (Balogh B., 55.). 
Vezetőedző: Tóth András 

Góllövő: Less K. (15.), Nagy K. (18.), illetve Boda (88.) 
Kiállítva: Tóth Ambrus (91.), illetve Gál Sz. (91.), Kovács Á. (93.) 

Az NB III Mátra-csoportjának vasárnap délutáni találkozója előtt Tóth András együttese a 3., míg a Tura gárdája a 4. helyen állt, mindössze két ponttal lemaradva a mieink mögött. Volt tehát tétje az összecsapásnak - nem is kicsi –, és ez bizony szinte kézzel tapintható volt a gyepen is. 

- Az első félidőben rendkívül rossz felfogásban, idegesen futballoztunk, sok pontatlansággal – mondta vezetőedzőnk a lefújást követően. – A hazaiak ezzel szemben lőttek két gólt, és onnantól kezdve csak a védekezéssel törődtek. Elöl volt két gyors emberük, őket próbálták a kontrák során indítani. A játékunk a második félidőben sem javult sokat, de a srácok hajtottak, beletettek mindent, nem sokkal a vége előtt szépítettünk, majd a 90. percben egy teljesen szabályos gólunkat nem adta meg a játékvezető. Érthetetlen ítélet volt, ami után végképp elszabadultak az indulatok. Erről kizárólag a bíró tehet, aki nem tartotta kézben a mérkőzést, és végig engedte a rugdosódást, az adok-kapokot. Nehéz volt elviselni, hogy érvénytelenítették a találatunkat, de ezzel együtt sem szeretném felmenteni a játékosaimat, mert nem azt csinálták, amit kellett volna. A hétvégi eredmények következtében a DVTK Tartalék és a Tura is megelőzött minket, így - bár nem adjuk fel - gyakorlatilag lemondhatunk a 2. helyről.


Hirdetések