2012.05.08. | Labdarúgás
A keddi foglalkozás végén Marijan Vlak – a szokásoknak megfelelően – 24 fősre szűkítette a keretet. Vezetőedzőnk döntése értelmében szerdától Merczel Zsolt, Venczel Balázs és Tóth Máté az NB III-as együttessel készül tovább.
 

Kiss Tamás és Kiss Tamás. Mint kiderült, több ez, mint névrokonság. Távoli, ám vérszerinti kötelék van a Paks és a Vasas labdarúgója között. Pénteken akár a gyepen is találkozhattak volna. A keddi edzés közben kiderült: erre biztosan nem kerül sor. A mi Kiss Tamásunk ugyanis egy rossz mozdulat után a térdéhez kapott, a fájdalmat pedig egy reccsenés is jelezte. Középpályásunk nem is tudta a saját lábán elhagyni a ketreces edzőpályát, Ancsin Tamás gyúró és Farkas Zoltán támogatásával bicegett be az öltözőbe. „Kész, nekem ennyi volt ez a szezon” – mondta feldúltan a padra rogyó játékosunk. Sajnos igaza lett.

Az orvosi vizsgálatok ugyanis porcleválást állapítottak meg, és csütörtökön már meg is műtik a sérült térdet, amit azt jelenti, hogy számára befejeződött a 2011/2012-es bajnokság. Szerencsétlenül járt labdarúgónkat egyébként nem véletlen, hogy Farkas Zoltán kísérte be az öltözőbe: ballábas középpályásunk már a vasárnapi, NB III-as mérkőzésen fájlalta a combját, ami azóta sem javult, így kénytelen volt idő előtt abbahagyni a keddi tréninget. Polényi Gábor, Tóth Balázs és Hercegfalvi Zoltán után tehát újabb két futballista iratkozott fel a maródiak listájára.


Hirdetések