2012.05.06. | Labdarúgás
Ősszel 6-1-re verte a Rákosmente a Vasas II. csapatát, így az NB III Mátra-csoportjának 24. fordulójában  vasárnap délelőtt lett volna miért revánsot venni.

Vasas II. - Rákosmente 0-0
Illovszky-stadion, 100 néző.
Vezette: Budai (Kerékgyártó, Feith)

Vasas II: Halasi - Stranigg, Papizsanszkij, Matolcsi, Katona (Balla, 46.) - Reydan - Ferkó (Dobó, 76.), Kovács Á., Farkas Z. (Balogh B., 58.), Boda - Casal.
Vezetőedző: Tóth András

Rákosmente: Komora - Mészáros R., Molnár, Horváth D. (László, 90.), Fritz Ruenes - Mohácsik (Borsi, 73.), Less, Murinai, Horváth M. - Klavács (Nagy T., 65.), Lukács.
Vezetőedző: Varga Attila

A kék mezben pályára lépő ellenfélnél Mészáros Roland, Mohácsik Gábor és Klavács Krisztián ősszel még piros-kékben futballozott, most azonban ellenfélként tértek vissza az Illovszky-stadionba.

A találkozót akár az első hat percben lerendezhettük volna, hiszen előbb Boda fejelte alig mellé Katona beadását, majd pár pillanattal később a csatárként kezdő Casal lépett meg Farkas Zoltán remek kiugratásával, légiósunk a kapus mellett is elhúzta a labdát, ám kisodródva a jobb kapufát találta el. Aztán sokáig nem tudtunk helyzetet kialakítani a szervezetten védekező Rákosmente ellen, a következő lehetőségre egészen a 31. percig kellett várni, ekkor Farkas Zoltán szabadrúgását védte bravúrral Komora kapus.

A fordulás után még inkább meggyűlt a bajunk a masszívan védekező látogatókkal, akik ráadásul nem a bunkerfocit választották, hanem sokszor okos labdatartással próbáltak meg felérni Halasi Péter kapujához. Ezzel együtt továbbra is mezőnyfölényben voltunk, ám a sok hiba miatt nem voltunk igazán veszélyesek: a tizenhatos környékén rendre rossz megoldást választottak játékosaink. Komorának egyszer kellett nagyot nyújtóznia, amikor Kovács Ádám lövését tornázta szögletre. A legnagyobb sansz Reydan Salem előtt adódott, ám tavaszi gólfelelősünk egy lépésről a tátongó kapu fölé fejelte Boda szögletét. A hajrában hiába próbáltuk kapujához szegezni a Rákosmentét, egyetlen Boda lövésen kívül más érdemlegeset nem jegyezhettünk fel. Maradt a 0-0, Tóth András együttese zsinórban hat megnyert mérkőzés után végzett döntetlenre.


Hirdetések