2012.05.02. | Labdarúgás
A mai gyakorlás előtt került sor a csapatfotózásra ahol a keret tagjai teljes létszámban jelen voltak, az edzésre viszont közülük már nem mindenki volt hivatalos.

Marijan Vlak az öltözőben kihirdette a Siófok elleni bajnoki találkozóra készülők névsorát, Katona Máté, Hercegfalvi Zoltán, Merczel Zsolt, Kovács Dániel és Venczel Balázs neve nem szerepelt ebben, így ők már át sem öltöztek a foglakozásra. Kétkapus játék szerepelt a műsoron bent a stadionban, ami a korán jött rekkenő hőségben bizony embert próbáló feladat volt. 

A rögtönzött, házon belüli összecsapás során Tóth András a narancsmezeseket, míg Szijjártó István a kék pólósokat irányította, Marijan Vlak pedig a kezdőkörben állva adta ki utasításait mindkét oldalnak, ahol ezúttal Farkas Zoltán, Csoór Patrik, valamint a hétvégén az NB III-ban két gólt rúgó Szabó Bence is szóhoz jutott.
A szakmai stáb több variációt is kipróbált, Kasali Yinka Casal például teljesen új szerepkörben tűnt fel, de ezen felül is a kísérletezés jellemezte a kétszer huszonöt perces mérkőzést. Sajnos a formás támadások mellett sok hiba is jellemezte az összecsapást, így az edzők legalább annyiszor korholták a futballistákat, mint ahányszor dicsérték őket.
A fiúk egyébként becsületesen hajtottak a tűző napon, a 30 fok körüli hőmérsékletben felértékelődtek a játékmegszakítások, amikor két vizes vödörből is frissíthették magukat a játékosok. A korán beköszöntött kánikula hatására vezetőedzőnk úgy döntött, hogy a csütörtöki és pénteki tréningek egy órával korábban kezdődnek. A rendkívül fontos – vajon hány bajnokira illeszthetjük még rá ezt a jelzőt? -, Siófok elleni mérkőzés kezdési időpontja viszont nem változott: szombaton 17 órakor fogadjuk a Balaton-partiakat az Illovszky-stadionban


Hirdetések