2012.04.30. | Labdarúgás
Szabó Bence két találatával a Vasas II. 2-1-es győzelmet aratott vasárnap délután Gyöngyösön. Tóth András tanítványai zsinórban hatodszor nyertek, és így feljöttek a Mátra-csoport tabellájának 2. helyére.

Gyöngyös AK-YTONG – Vasas II. 1-2 (0-2)
Gyöngyös
Vezette: Kovács T. (Dósa, Babcsán)

Gyöngyös: Somodi – Barta (Csiszár, 55.), Kovács Á., Fülöp (Király, 87.), Horváth V. – Pilinyi, Molnár, Tatár, Fekete – Oravecz (Soltész, 82.), Boros.
Vezetőedző: Benus Ferenc

Vasas II.: Horváth A. – Papizsanszkij, Matolcsi (Gál, 46.) Tóth M., Katona – Reydan, Varga G. – Balogh B., Boda (Kovács D., 53.), Farkas Z. – Szabó B. (Csoór, 83.).
Vezetőedző: Tóth András

Gólszerző: Boros az 55., illetve Szabó B. a 4. és a 28. percben

- Kiizzadtuk… - kezdett bele mindennemű kérdés nélkül a találkozó elemzésébe NB III-as együttesünk edzője. – Az első támadásunkból gólt szereztünk, aztán még a 30. percben sem jártunk, mikor megdupláztuk az előnyünket. Érthetetlen módon a második félidő aztán katasztrofálisan sikerült. Szépített a Gyöngyös, ettől pedig annyira megzavarodtunk, hogy tíz percig azt sem tudtuk, hol vagyunk. Ekkor a hazaiak átálltak a három csatáros játékra, volt néhány helyzetük, ugyanakkor mi a kontrákból „kivégezhettük” volna őket, de rosszul játszottuk le ezeket a szituációkat. Az idei legnehezebb meccsünkön vagyunk túl, ahol a pálya sem könnyítette meg a dolgunkat, bár ez nem lehet mentség arra, hogy miért lett ilyen izzadságszagú a győzelmünk. A csapatból a két szép gólja miatt Szabó Bencét emelném ki, illetve rajta kívül a sokat dolgozó Varga Gábor és Reydan Salem nyújtott átlag felettit.

Blahó Dávid   
 

 


Hirdetések