2012.04.21. | Labdarúgás
A rendkívül fontos Vasas – Lombard Pápa bajnoki másnapján Tóth András legénységére is keménynek ígérkező összecsapás vár az NB III Mátra-csoportjában: a 23. fordulóban a Tiszaújváros látogat Angyalföldre.

A vasárnap délelőtt 11 órakor kezdődő mérkőzés vendégei pocsékul kezdték a 2011/2012-es szezont, hiszen az első öt találkozójukat elveszítették. Azt a bizonyos fonalat aztán éppen ellenünk találták meg: 2011. október 11-én 2-0-ra győzték le csapatunkat. Onnantól kezdve jóval sikeresebb időszak köszöntött a tiszaújvárosi labdarúgókra: jelenleg már ötödikek a tabellán, mindössze egy pontra lemaradva a 4. helyen álló Vasas II.-től. Soron következő ellenfelünk ráadásul a tavasszal még acélosabb formát mutat: öt mérkőzéséből négyet megnyert, mindössze a Gyöngyössel osztozkodott meg a pontokon.

Persze a mi együttesünknek sem kell szerénykednie a tavaszi mérleg miatt: Matolcsi Marcellék eggyel több mérkőzést játszottak, mint a Tiszaújváros, és öt győzelmük mellett egyetlen vereség árválkodik. Esélyeinket tovább növeli, hogy Tóth Andrásnak megint kellemes gondjai akadnak a csapat összeállítását illetően, hiszen közel kezdőcsapatnyi NB I-es játékos áll a rendelkezésére. Szakvezetőnk vasárnap délelőtt számíthat Merczel Zsolt, Tóth Máté, Venczel Balázs, Simek Péter, Kovács Dániel, Farkas Zoltán, Csoór Patrik és Szabó Bence játékára, illetve betegsége és sérülése után bevethető lesz Boda József is. Egy esetleges győzelemmel - és a riválisok botlásával - csapatunk akár a dobogó második fokára is felléphet. Vagyis a szombat mellett a hét utolsó napjának is lesz tétje.

Blahó Dávid
 

 


Hirdetések