2011.03.09. | Labdarúgás
Az Újpest elleni találkozóval kapcsolatos információkon túl, még számos más remek kezdeményezésről is értesülhettünk a ma délelőtti sajtótájékoztatón.

A vasárnap esti ünnepi mérkőzés, kiváló alkalmat jelent a régóta várt „Retro mez” felavatására. Ki lenne alkalmasabb bemutatni ezt a szép emlékeket idéző „műalkotást”, mint olyan valaki, aki a múltban már számtalanszor viselte. Várady Béla egy több mint harminc évvel ezelőtti, róla készült kép társaságában, élőben is bemutatta, hogyan kell viselni minden idők egyik legsikeresebb Vasas mezét.

Kezdőrúgás a Családokért! 
Az elmúlt 100 év során számtalanszor megtapasztalhattuk, hogy a Vasas, kiegyensúlyozott szurkolótáborral rendelkező, igazi családi csapat. Népszerűségének tetőpontján is, bármikor igazi „nagycsaládként” viselkedett. Ezt a hagyományt szeretné folytatni és továbbra is kiemelten kezelni a Vasas – HÍD labdarúgócsapata. 
Mivel a hazai mérkőzések kezdőrúgásai nagy népszerűségnek örvendnek a szurkolók körében, ezért a kezdorugas@vasassc.hu email címen lehet majd licitálni ezek elvégzésére. Természetesen lehetőség nyílik, a klasszikus, a mérkőzést kezdő, valamint a második félidőt elindító kezdőrúgás licitjére. Az így befolyt összegekből, a klub minden hazai mérkőzésén vendégül látja a „Családi szektorban” helyet foglalókat. A különleges meghívás – amely gyermekes családok számára érvényes - magában foglalja a belépőjegyeket, valamint különféle csokikat, kávét, teát, kakaót az egész család számára. A meghívásra és a „Családi szektorban” való helyfoglalásra igényt tartóknak, szintén regisztrálniuk kell a csaladiszektor@vasassc.hu email címen, egy rövid családi bemutatkozás kíséretében. Érdemes minél hamarabb megtenni a regisztrációt, hiszen a korlátozott lehetőségek miatt, itt is a jelentkezés függvényében kerülnek kiadásra a belépőjegyek és a meghívások.

100 év Álomcsapata!
A vasárnapi mérkőzésen indul útjára egy rendhagyó és reményeink szerint, a szurkolók körében nagy sikerű szavazásos játék. Az „Álomcsapat” elnevezés önmagáért beszél. A Vasas 100 éves történetének legnagyobb, legnépszerűbb játékosaira, legendáira lehet majd szavazni interneten és szórólapokon keresztül. Az április 15. – ig tartó szavazás után kiderül, kik lesznek a 100 év Álomcsapat tagjai. A közel egy hónapig tartó játék ideje alatt, minden nagyobb Vasas eseményen és mérkőzésen feltűnnek majd a szavazólapok, valamint az alomcsapat@vasassc.hu email címre is érkezhetnek szavazatok a tizenegy játékosra és három edzőre. A 100 év Álomcsapatát egy különleges ajándéktárgyon örökítjük majd meg, amelyből többek között 100 darabot kisorsolunk a játékos kedvű szavazók között is. De lehet majd nyerni Vasas jubileumi futball labdákat és 3 X 2 fő részére vacsora meghívást a labdarúgó csapat legnépszerűbb játékosaival közösen.

Jegy eladó? – Jegyeladó!
A mai nap történelmi pillanat a Vasas - HÍD labdarúgó csapatának életében. Legalábbis a belépőjegyek tekintetében. E percben, már a világ minden pontján vásárolható mérkőzésjegy, akár a vasárnapi Vasas – HÍD – Újpest mérkőzésre is. Elég csak rákattintani a www.jegyelado.hu internetes oldalra és máris foglalhatók és vásárolhatók a belépők. Így akár Ausztráliából, Jemenből, vagy éppen Kanadából is biztonságosan érkezhetnek szurkolók a labdarúgócsapat mérkőzéseire. Ehhez kapcsolódó, aktuális információ, hogy a vasárnapi mérkőzés vendég belépői, az internetes elérhetőség mellett, már vásárolhatók az Újpesti klub ajándékboltjában is.

 



fotó: Doba István


Hirdetések