Jenkei Dániel, 2024.05.10. | Vízilabda

A Szőnyi úti, második elődöntős meccsen visszavágott a BVSC, így vasárnap a Komjádiban dől el a fináléba jutás.

OB I, elődöntő, 2. mérkőzés
BVSC-Zugló-VasasPlaket 14-12 (3-2, 5-3, 2-4, 2-3)

Gólszerzőink: Randjelovics Sz. (3), Burián G. (2), Konarik Á. (2), Rasovics Sz., Dedovics N., Bátori B., Bedő K., Sélley-Rauscher D.

A párharc állása 6-6.


Ha szerdán azt mondtuk, a mieink nyújtottak kiemelkedőt, akkor a pénteki parti kapcsán a BVSC-ről mondható el ugyanez, hiszen a zuglóiak szinte végig vezetve nyerték meg az összecsapást, kiegyenlítve ezzel a párharcot. 

Ez persze minket cseppet sem vigasztal, de ez most így alakult, és bár közhelyesen hangzik, tényleg hiányzott ma valami plusz, amivel felülkerekedhettünk volna az életükért küzdő hazaiakon. Függetlenül attól, hogy a lőtt gólok most is szépen eloszlottak a VasasPlaket játékosai között, az összkép, és főleg a védekezés ma jóval kevésbé volt dicsérhető.

Ennek hiányában csak egy nagy hajrá jutott nekünk, az utolsó két negyedet meg is nyertük, de csak 13-12-re sikerült zárkózni, és utána egy BVSC gól zárta le végleg a találkozót.
 


Szintén közhely, hogy a jó dolgokra várni kell, de kapaszkodjunk most ebbe, hiszen mindenki nagyon vágyik tizenkét év után a bajnoki döntőre.

Ennek kivívására pedig egyetlen további esély maradt, hiszen vasárnap 20 órától a Komjádiban jön a mindent eldöntő meccs, mi pedig bízunk a szerdaihoz hasonló forgatókönyvben!

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések