Nagy Dániel, 2024.05.07. | Ökölvívás

Bokszolóink legutóbb Vecsésen, a Varga Viktor nemzetközi emlékversenyen léptek a szorítóba.

A múlt héten folytatták a 2024-es szereplést a Vasas-Süllős Boxing Team sportolói, akik Vecsés felé vették az irányt, hogy részt vegyenek a Varga Viktor nemzetközi emlékversenyen.

Bokszolóink közül hárman is felállhattak a dobogóra: Kovács Kruzító (60 kg) arany-, Jóni Róbert (+92 kg) ezüst-, Simon Mihály (75 kg) pedig bronzérmet szerzett, míg Feuerabend László 67 kilóban bemutatómeccset vívhatott.
 


 

„Laci az első menet kezdeti bizonytalansága után a másodikban és a harmadikban már impozáns teljesítménnyel rukkolt elő, Simon Mihály pedig megosztott pontozású vereséget szenvedett egy nagyon szoros összecsapáson. Versenyzőnk a jövőben ezeket a szoros meccseket meg tudja majd nyerni, ha még több munkát fektet a felkészülésbe. Jóni Róbert élete első hivatalos meccsét vívta, és nagyon bátran küzdött, de a tapasztaltabb ellenfelével nem bírt; sok meccs kell még neki, hogy megfelelő rutint szerezzen – összegez Kovács Armand, szakosztályunk vezetőedzője. – Felnőttválogatott versenyzőnk, Kovács Kruzító a döntőben ellentmondást nem tűrő, határozott bunyóval már az első menetben megszámoltatta a Halker-Király Team színeiben versenyző ellenfelét, majd még egy perc sem telt el a meccsből, amikor már másodjára is számoltak az ellenfélre, a vezetőbíró pedig beszüntette az összecsapást. Gratulálunk a csapat minden tagjának! A szakosztályi munka gőzerővel folytatódik tovább, hiszen jövőhéten az utánpótláskorúak elindulnak a Bornemissza Gergely emlékversenyen, amit a hagyományoknak megfelelően Egerben rendeznek meg. Csapatunk tagjai közül többen életük első nemzetközi megméretésére készülnek.”


Hirdetések