Nagy Dániel, 2024.04.19. | Kézilabda

Az őszi „odavágó” alapján izgalmas bajnoki vár szombaton a kézilabdacsapatunkra: a közvetlen rivális MTK-t fogadjuk az NB I 19. fordulójában.

NB I, 19. forduló

Vasas SC–MTK Budapest
április 20., 18:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok

A jegyárakkal kapcsolatban minden információ elérhető EZEN A LINKEN, a kombinált bérletekről pedig ITT LEHET részletesen olvasni.

A mérkőzés előtt minden szurkolót vár a 17 órakor nyitó Vasas Shop!


Bő három hét szünet után újra NB I-es bajnoki vár a női kézilabdacsapatunkra szombat este: a tabella alapján közvetlen rivális MTK Budapest érkezik hozzánk, amely 15 ponttal a nyolcadik helyről várja a kezdést, míg mi jelenleg kilencedikek vagyunk 14 egységgel – igaz, egy meccsel többet játszva, mint a városi rivális. A mezőny a hatodik helytől lefelé nagyon sűrű, minden pontnak komoly jelentősége lesz a végelszámolásnál, ennek megfelelően a vasasos lányok is a szokásos motivációval várják az összecsapást.

Az őszi „odavágó” igazán emlékezetesen alakult, a félidei mínusz ötről sikerült felállni, és végül Szilovics Fanni időntúli hetesével mentettünk pontot idegenben. A főszereplők is szoros csatát várnak.

„Arra is jó volt a szünet, hogy megfelelően regenerálódjanak a sérültjeink, Juhász Fanni és Boldizsár Bianka rendbe jött, sajnos viszont időközben a Békéscsaba ellen vezérszerepbe lépő Györfi Dóra megsérült, ő már nem léphet pályára ebben az évadban. Összességében jó hangulatban és formában van a csapat. Az MTK ebben az évadban hasonló utat járt be, mint mi ebben a szünetben, abban a tekintetben, hogy fokozatosan tértek vissza a sérültjeik, ez pedig az eredményeiken is meglátszik. Nehéz ellenfélről van szó, nagy csatát várok, de nagyon bízom a lányokban; szintet léptünk a taktikai érettség terén. Bízom a szurkolóink támogatásában is, hiszen budapesti rangadóról beszélünk, két hasonló erősségű csapat részvételével” – fogalmazott a találkozó előtt Konkoly Csaba vezetőedzőnk.
 


 

Dombi Katalin is megosztotta velünk a gondolatait a találkozó előtt.

„Hasznos telt a válogatott szünet, olyan finomhangolásokat tudtunk elvégezni, amikre nem mindig van idő a sűrűbb menetrend alkalmával. Jól felkészültünk az összecsapásra – mondja a beállónk. – Nehéz mérkőzésre számítunk, az ősszel is hatalmas volt a küzdelem, a cél viszont egyértelmű: az akkori egy pontot most kettővel váltanánk fel. Fiatal csapatról van szó, több rutinos kézilabdázóval, ez jó elegyet alkot; bízom benne, hogy ki tudjuk majd használni a gyorsaságunkat. Szeretettel várjuk a szurkolóinkat, hogy együtt harcoljuk ki a győzelmet!”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések