2013.05.26. | Labdarúgás
A bajnokság utolsó hazai mérkőzésén a Vasas begyűjtötte a három pontot a DVSC második csapata ellen.

Vasas – DVSC-DEAC 2-1 (0-0)
Illovszky-stadion, 500 néző.
Vezette: Botló (Iványi I., Nagy T.)

Vasas: Szatmári – Görgényi, Lucas, Nikolov, Kovács D. (Turi, 46.) – Recklet, Thiago – Cseke (Ferkó Á., 83.) – Szilágyi P. (Pisanjuk, 46.), Bobo, Ádám M.
Vezetőedző: Dirk Berger

DVSC-DEAC: Slakta – Kuti, Wague, Szatmári Cs., Engel – B. Lucas, Rezes, Gál M., Sós B. (Kincses, 87.) – Szabó R. (Györky, 82.) – Angyal (Kónya, 55.).
Edző: Szalánczi Tamás

Gólszerző: Ádám M. (50.), Görgényi (87.) ill.: Sós B. (74.)
Sárga lap: Ádám M. (34.), Nikolov (90.) ill.: Sós B. (37.), Gál M. (84.)

Álmoskás hangulatban gyülekeztek a szurkolók, az utóbbi hetek eredménytelenségének köszönhetően meglehetősen gyér volt érdeklődés. Dirk Berger vezetőedző ismét bizalmat szavazott az ősszel már bizonyított Lucas, Nikolov belsővédő párosnak, valamint brazil középcsatárunknak, Bobonak is.

A játékosaink szemmel látható elszántsággal vetették magukat a küzdelembe, egyre másra vezettük a támadásokat, amelyekből jó néhány helyzetet is kialakítottunk. Közel fél órán át tartott a kezdeti lendület, a vendégek csak ennyi idő után veszélyeztették először Szatmári kapuját. A hajrára leült az addig sem öldöklő tempó, edzőmeccs jelleget öltött a találkozó.

A szünet után ismét támadólag léptünk fel, és egy a játékvezető által érvénytelennek nyilvánított gól után nem sokkal, Ádám Martin néhány lépésről megszerezte a vezetést. A középkezdés után a közelmúltban vasasos színekben is szereplő Rezes László szép szóló után csaknem egyenlített, majd a mozgékony debreceni fiatalok többször is megkavarták a védelmünket, mígnem negyed órával a vége előtt ki is egyenlítettek. A mieink azonban rendületlenül mentek előre, és nem sokkal a vége előtt egy Igor Pisanjuk által oldalról elvégzett szabadrúgás után Görgényi Dávid az ötösről fejjel bevette Slakta kapuját, így miénk lett a győzelem.

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések