Nagy Dániel, 2024.04.03. | Kézilabda

Csehországban szerepelt tornán az elmúlt napokban az U19-es kézilabdacsapatunk, amely fontos tapasztalatokat és maradandó élményeket szerzett.

Európa egyik legnagyobb utánpótlás kézilabdatornáján vett részt az elmúlt napokban az U19-es csapatunk, amely összesen nyolc mérkőzést játszott, külföldi ellenfelekkel.

A fiataljaink az öt csoportmeccsükből hármat megnyertek, egy döntetlen mellé pedig egy vereség csúszott be, így a második helyen jutottak tovább a csoportjukból a középdöntőbe. Abban a lett ellenfelünket is legyűrtük, a tavalyi győztes Slavia Prahával viszont szoros összecsapáson nem bírtunk, így véget ért a vasasos lányoknak a torna. Búslakodásra persze semmi ok, kiváló alkalom volt ez a játékosainknak a tapasztalatszerzésre, és az örök emlékek halmozására. Egy biztos, a hangulatra nem lehetett panasz a csapat háza táján!
 


 

„Három nap alatt nyolc mérkőzést játszottunk; nagyon tanulságos és hasznos torna áll mögöttünk – mondja az együttesünk vezetőedzője, Kiss Dániel. – Prágában két mérkőzést vesztettünk, a későbbi döntős csapatoktól kaptunk ki minimális különbséggel. Óriási élmény volt az egész csapatnak ez a verseny! Köszönjük a klubnak, hogy lehetővé tette számunkra az indulást, és köszönöm Dulai Orsinak, Géber Zsoltnak, Venczkó Ferencnek a segítséget!”


Hirdetések