Nagy Dániel, 2024.03.27. | Kézilabda

A jelenlegi évadban remekül szereplő Mosonmagyaróvár otthonába látogatunk a női kézilabda NB I 18. fordulójában – nem feltett kezekkel.

NB I, 18. forduló

Motherson Mosonmagyaróvári KC–Vasas SC
március 28., 18:00
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár

A találkozót élőben közvetíti az M4 Sport Kézi élő Youtube-csatorna és a Szigetköz Sport is; a belépőjegyekkel kapcsolatban a bővebb infók itt érhetők el.


A Dunaújváros elleni, idegenbeli siker után múlt szombaton a Békéscsaba ellen is győzni tudtunk, hazai pályán; fontos lépéseket tettünk ezzel a bennmaradás irányába. A sűrű mezőnyben minden pont „aranyat érhet”, ennek megfelelően Mosonmagyaróvárra sem feltett kezekkel utaznak majd a lányok, annak ellenére, hogy az összecsapás egyértelmű esélyese a hazai együttes lesz, amely remek évadot fut, a győzelmei mellett mindössze háromszor kapott ki, az FTC ellen kétszer, az ETO (amelyet az idény elején legyőzött) ellen egyszer. Ezzel a mérleggel jelenleg a negyedik helyen áll, azonos vesztett pontszámmal, mint a harmadik DVSC.

Az viszont nem kérdés, hogy a vasasos lányok a maximumot akarják majd nyújtani az összecsapáson, amivel megnehezíthetik a dobogóért hajtó ellenfelük dolgát. Mi a hetedik helyről várjuk a kezdést.

„Örülünk, hogy győztünk a múlt hét végén, pozitív a csapat helyzete. A Móvár ellen gyakorolnunk kell majd különböző játékelemeket, remek tapasztalatokat tartogató felkészülési lehetőség ez nekünk a folytatásra nézve” – fogalmazott a találkozó előtt Konkoly Csaba vezetőedzőnk.

Vámosi Pannát kérdeztük a mérkőzés előtt.

„Jól felkészültünk a Békéscsaba ellen, hiszen nagyon kellett a két pont; mindent megtettünk, hogy megszerezzük, szerencsére sikerült, boldogok vagyunk emiatt – mondta az irányítónk. –  A Móvár rutinos, hajtós csapat, ráadásul nemzetközi porondon is szerepelhettek idén. Pörgős mérkőzésre számítok. Nekünk a legfőbb cél, hogy a saját játékunkat játsszuk, és a lehető legszorosabbá tegyük az eredményt!”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések