Jenkei Dániel, 2024.03.24. | Röplabda

A harmadik meccsen sem remegtek meg a vasasos kezek: "söpréssel" jutottak be a mieink az Extraliga-fináléjába.

EXTRALIGA, ELŐDÖNTŐ, 3. MÉRKŐZÉS
VASAS ÓBUDA-MÁV ELŐRE FOXCONN 3:0 (20, 19, 22)

Folyondár utca, 385 néző. Vezette: Kiss Z., Szarka

Vasas: Sillah 13, Gyimes-Capet 10, Gülübay 2, Fricova 7, Papp O. 2, Bannister 14. Csere: Juhár (liberó), Jámbor, Török 1, Tóth S., Abdulazimova 2. Vezetőedző: Giannis Athanasopoulos

MÁV Előre: Pallag 4, Andersson 4, Dvoracek 15, Matos 10, Vacsi 8, Michalewicz 1. Csere: Kovács E., Tóth J. (liberók), Ventura, Király-Tálas, Markovic. Vezetőedző: Lukasz Przybylak


Bizony-bizony, jöhet zsinórban a harmadik Extraliga-finálé a Vasas Óbuda számára, miután a mieink a harmadik meccset is simán behúzták a székesfehérvári ellenféllel szemben az elődöntőben. 

Néhol volt idegesség a mieink játékában, néhányszor hátrányba kerültünk, de összességében ment minden szépen a maga útján, és végül azért gond nélkül összejött a háromszettes siker.

Annyi változatosság pedig mindenképpen lesz az idei fináléban, hogy a Kaposvárral nézünk majd farkasszemet, az első meccsre pedig vélhetően április 9-én kerül majd sor.



Giannis Athanasopoulos, vezetőedző: - Mindenekelőtt szeretnék gratulálni a játékosoknak, stábtagoknak és a menedzsmentnek, mert az nem mindennapi, hogy három szezon alatt a hetedik döntőnkre készülhetünk. Ma kicsit idegesen kezdtünk, de megőriztük veretlenségünket és bejutottunk a fináléba. Gratulálok a fiataloknak, akik a harmadik szettben beálltak és megfordították a meccset. Most pár nap pihenő következik, hogy aztán az eddigieknél is keményebb munkával készüljünk a döntőre, ahol ennél sokkal jobb játékra lesz szükségünk az újabb bajnoki címhez.


Hirdetések