Nagy Dániel, 2024.03.22. | Kézilabda

Kiemelten fontos összecsapás következik a kézilabdacsapatunknak: az egyhónapos szünet után szombat este a Békéscsaba együttesét fogadjuk az NB I 17. fordulójában.

NB I, 17. forduló

Vasas SC–TAPPE-Békéscsabai Előre NKSE
március 23., 18:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok

A jegyárakkal kapcsolatban minden információ elérhető EZEN A LINKEN, a kombinált bérletekről pedig ITT LEHET részletesen olvasni.


Nagyon fontos győzelmet arattunk a válogatott szünet előtti utolsó fordulóban, egy hónappal ezelőtt: az NB I 16. fordulójában az egyik közvetlen riválisunkat, a Dunaújvárost gyűrtük le idegenben. Hosszan húzódó pontnélküli sorozatot törtünk ezzel meg, így a lányok jó hangulatban vonulhattak el a pihenőként egyáltalán nem jellemezhető hetekre.

Ha a DKKA-t közvetlen riválisnak neveztük, a Békéscsaba esetében is így kell fogalmaznunk: ellenfelünk jelenleg a tabellán kiesést jelentő 13. helyen áll, ám mindössze három ponttal van tőlünk leszakadva, egy meccsel kevesebbet játszva; mi 12 egységgel a 9. pozíciót foglaljuk el. Nagy a tét tehát a rendkívül sűrű mezőnyben, minden pont kulcsfontosságú lehet a végelszámolásnál.
 


 

„A dunaújvárosi győzelem visszahozta az önbizalmunkat, a hangulatra is jó hatással volt, hiszen kifizetődött a korábban befektetett munka. A NEKA ellen két tanulságos edzőmeccset vívtunk a szünetben, ez újra felhívta a hiányosságainkra a figyelmet, hogy min kell javítanunk. Tartalmas hónap áll a hátunk mögött, harci lázzal várjuk a Békéscsabát a csarnokunkba; kielemeztük az őszi, idegenbeli meccsünket, emellett igyekeztünk feltérképezni az új igazolásaikat is. Az egyetlen negatívum Boldizsár Bianka ujjsérülése; ott lesz a keretben, de a játéka még kérdéses” – mondta a találkozó előtt Konkoly Csaba vezetőedzőnk.

Oláh Kyra is megosztotta velünk a gondolatait a mérkőzés előtt.

„Nagyon fontos pontokat szereztünk az előző fordulóban, ami lelkileg is kellett a csapatnak – mondja a balszélsőnk. –  A szünet kemény edzésekkel telt, az edzőmeccsek is hasznos felkészülési állomások voltak. Küzdelmes, szoros mérkőzést várok, természetesen ugyanúgy győzni szeretnénk, mint az ősszel. Mindkét félnek nagyon kellenek a pontok, hiszen elképesztő sűrű a mezőny. Várjuk szeretettel a szurkolóinkat is, mert ez az idény egyik legfontosabb összecsapása!”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések