Nagy Dániel, 2024.02.22. | Kézilabda

Újabb fontos meccs vár a kézilabdacsapatunkra: pénteken, a válogatott szünet előtti utolsó bajnokin a Dunaújváros otthonába látogatunk.

NB I, 16. forduló

Dunaújvárosi KKA–Vasas SC
február 23., 17:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok

A belépőjegyekkel kapcsolatban a bővebb infók ITT érhetők el.


Két rossz passzban lévő együttes találkozik az NB I 16. fordulójában a DKKA és a Vasas meccsén: bár a hazaiak az első idei bajnokijukat megnyerték otthon a Kisvárda ellen, azóta mind a négy összecsapásukon kikaptak, igaz, találkoztak az ETO-val és az FTC-vel is. Ezek mellett a Budaörs, legutóbb pedig a Fehérvár ellen maradtak alul szoros mérkőzésen. Nekünk sajnos eddig nem sikerült a pontszerzés 2024-ben, itt az ideje, hogy elkezdjük – vagy inkább folytassuk – a gyűjtögetést!

A pénteki találkozó előtt Konkoly Csaba vezetőedzőnk úgy fogalmazott, „az őszi szezonban mutatott teljesítményünk alapján tavasszal már egyik csapat sem veszi könnyedén az ellenünk vívott meccset. Emiatt pluszokat kell mozgósítanunk, hogy egy ehhez hasonló nehéz összecsapást megnyerjünk. Bízom a lányok akaratában, ami összeállhat egy jó csapatteljesítménnyé. Bravúros produkció szükséges ahhoz, hogy pontot, pontokat hozzunk el Dunaújvárosból.”
 


Ősszel a DKKA hat góllal nyert a csarnokunkban 

Átlövőnket, Szilovics Fannit is megkértük, hogy ossza meg a gondolatait a bajnoki előtt.  

„Az utóbbi fordulók nem úgy sikerültek, ahogyan terveztük és szerettük volna. Nem érzem, hogy az őszhöz képest bármi változott volna a csapatnál, ugyanolyan a hozzáállás és ugyanúgy edzünk; várom azt, hogy kilépjünk ebből a gödörből, és újra a korábbi formánkat mutassuk. A bajnokság nagyon kiegyenlített, az ötödik helytől az utolsóig szinte bármi megtörténhet, így minden forduló fontos. Két pontért megyünk Dunaújvárosba; tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, elsősorban magunkat kell legyőznünk. Megpróbáljuk a legjobbat kihozni a meccsből!”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések