Jenkei Dániel, 2024.02.14. | Vízilabda

Egy darabig csikorgott a gépezet, de a végére legyűrte az Eger csapatát a Vasas SC a Komjádi-kupában, így ott vagyunk az elődöntőben.

Komjádi-kupa negyeddöntő
Vasas SC-Tigra ZF Eger 16-13 (1-4, 6-3, 5-4, 4-2)

Gólszerzőink: Konarik Á. (5), Batizi B. (3), Tasi D. (2), Gábor L. (2), Peőcz Á., Lakatos S., Tóth M. Z., Ragács B.


Szerda ebédidőben ütközött meg a Vasas és az Eger csapata a Komjádiban a Komjádi-kupa négy közé jutásért.

A mieinknél ezúttal már Gábor Lőrinc is lehetőséget kapott, könyökműtétje után közel fél év után játszhatott újra, így összességében négy felnőtt játékossal, no meg továbbra is Szlobodan Nikiccsel (is) a padon vágott neki Bóbis Máté együttese a negyeddöntőnek.

Nem kezdődött jól, az elején kihagyott helyzeteink megbosszulták magukat, olyannyira, hogy az Eger 4-1-re elvitte az első negyedet. A másodikban aztán vér s verejték árán sikerült csak egalizálni, Bóbis Máté pedig meg is jegyezte, hogy bizony dolgozni kell, ha tovább akarunk jutni.

Igaza volt, kellett is, hiszen az Eger sokáig diktálta az iramot, de a végére az ezen a szinten nagyobb rutinnal rendelkező OB I-es csapattagjaink vezérletével sikerült a magunk javára fordítani a találkozót.

A vége 16-13, így ott vagyunk a legjobb négy között, komoly meccsek várhatóak a folytatásban, még a februári hónap folyamán eldől a kupa és az érmes helyek sorsa.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!



Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések