Nagy Dániel, 2024.02.13. | Kézilabda

BL-csapatot látunk vendégül szerda délután: a DVSC-Schaeffler érkezik a csarnokunkba az NB I 15. fordulójában.

NB I, 15. forduló

Vasas SC–DVSC-Schaeffler
február 14., 17:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok

A jegyárakkal kapcsolatban minden információ elérhető EZEN A LINKEN, a kombinált bérletekről pedig ITT LEHET részletesen olvasni.


Nincs ezen mit szépíteni, gödörbe került a kézilabdacsapatunk, amely a remek őszi szereplés után megtorpant, és a legutóbbi öt NB I-es bajnokiját egyaránt elveszítette. Közte több, igazán fájó vereség is becsúszott, hiszen nem egy alkalommal volt reális esélyünk pont, pontok megszerzésére, a hibáink viszont megbosszulták magukat.

A legutóbbi, NEKA elleni vereség után másnap a csapatunk Mohács felé vette az irányt, hogy csapatépítő gyanánt részt vegyen az idei busójáráson. Nem kérdés, a lányok az edzésen kívül is mindent megtesznek, hogy rendezzék a sorokat, bízzunk benne, hogy minél hamarabb sikerül visszatalálni az őszi formához.
 


 

Szerda délután a DVSC-Schaeffler együttesét fogadjuk a csarnokunkban: az borítékolható, hogy nem lesz könnyű dolgunk, BL-csapatról van szó, amely pár napja óriási skalpot gyűjtött be, hazai pályán győzte le az említett sorozatban a Győrt.

„Neves ellenél érkezik hozzánk, amely ráadásul példaértékű BL-szezont fut. Plusz hazai porondon is évről évre jól szerepelnek, megérdemelt tiszteletet vívtak ki ezzel maguknak. Nekünk az összecsapás remek játéklehetőség lesz, fontos részcélokkal. Biztos vagyok benne, hogy a vendégek önbizalommal tele érkeznek majd hozzánk, míg mi nehéz helyzetben vagyunk mentálisan, ettől függetlenül a lehető legtöbbet akarjuk kihozni a mérkőzésből, és bízom benne, hogy minél több szurkolónk látogat majd ki a csarnokunkba” – mondta az összecsapás előtt vezetőedzőnk, Konkoly Csaba.
 


 

Beállónk, Sirián Szederke is megosztotta a gondolatait velünk a meccs előtt.  

„Ősszel nagyon jó sorozatban, flow-ban voltunk, majd belefutottunk a Budaörs és az FTC elleni vereségbe, ami után még fájóbbak következtek. Hetek óta dolgozunk és keressük a megoldást, taktikai, egyéni, csapatszempontból is, minél hamarabb ki akarunk lábalni ebből. Egységes a csapat, mindenki egy irányba néz, így bízom benne, hogy a lehető leghamarabb kilábalunk ebből a gödörből. A DVSC nagyon jól szerepel a nemzetközi porondon is; magunkra kell helyezni a hangsúlyt, hogy támadásban és védekezésben is a maximumot tudjuk nyújtani. Természetesen nem feltett kezekkel várjuk a meccset.”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések