Nagy Dániel, 2024.02.09. | Jégkorong

Hetedik alkalommal lépnek fel klubunk fiatal jégkorongozói a PeeWee nemzetközi tornán.

Hétfőn kezdődik Kanadában a PeeWee elnevezésű jégkorongtorna, amin immár hetedik alkalommal vesznek részt a Vasas fiatal, U13-as korosztályú hokisai. A csapattal most is Hoffmann Attila edzőnk utazott el, aki mellett Jókai-Szilágyi Gábor felügyel az ifjakra.

A küldöttségünk péntek reggel repült el Budapestről, az utazás előtt pedig Hoffmann Attila osztotta meg a legfontosabb tudnivalókat az eseményről.
 


 

„Idén először fordul elő, hogy szinte a teljes csapatot vasasos fiatalok alkotják, korábban mindig több, másik egyesületből érkező játékossal egészült ki a keret – most egy ilyen hokisról számolhatok be. Most a PeeWee testvértornáján lépünk majd jégre, és száz fölötti indulói létszámmal számolunk; a szokásoknak a BB elnevezésű szinten versenyzünk majd. A korábbiaknál több meccs vár a fiatalokra, lesz egy „World Cup” elnevezésű különverseny is, amelyen a nemzeti mezt viselve bizonyíthatnak majd a hokisaink. Erős csapatokkal mérhetjük majd össze a tudásunkat, ami sok tapasztalatot tartogat a sportolóknak. A tornán kívül ismét számos felejthetetlen élmény vár rájuk, köztük egy montreáli NHL-meccset is megnézünk majd, jövő hét vasárnap pedig már itthon is leszünk!”

A PeeWee-n résztvevő csapat tagjai:
Tamás Gergő, Tamás Helga, Szokonya Márk, Szokonya Áron, Cetin Yusuf, Németh Martin, Szabó Zalán, Gacsári Vince Benedek, Hokky Ábel, Szabó-Kovács Máté Tibor, Rajta Gergő, Makai Kolos, Haszonits Viktor, Kerék Péter László, Bodzák Denton Dávid, Pál Dániel, Rácz Bence, Paál Barna

Hirdetések